Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-3228
SKU RD-3228

Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-3228

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 899,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU RD-3228
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU RD-3228
EAN 5415190149593
Gewicht 7.40 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Kleur diamant H (Wit)
Kwantiteit van de diamanten 11
Zetting van de stenen Ajourfassung
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Witgoud 18K
Breedte 0.3cm

Over Orphelia Ringen

Het merk Orphelia staat bekend om haar elegante horloges en juwelen, die zowel klasse als luxe uitstralen. Met een oog voor detail en puur vakmanschap heeft Orphelia een collectie gecreëerd die de essentie van vrouwelijke finesse en professionele uitmuntendheid belichaamt. Van de ontwerptafel tot de uiteindelijke creatie, elk sierraad dat het merk produceert, is een lyrische ode aan de schoonheid en kracht van vrouwen over de hele wereld. Orphelia streeft naar perfectie en combineert traditionele methoden met hedendaagse innovaties om uitzonderlijke juwelen te vervaardigen die generaties kunnen overleven.

Over Orphelia Dames Witgouden 18K Ring - Zilver RD-3228

Orphelia is een merk dat geassocieerd wordt met gratie, precisie en de tijdloze schoonheid van juwelen die generaties lang meegaan. De collectie ringen van Orphelia weerspiegelt een compromisloze toewijding aan vakmanschap, met iedere creatie die een buitengewoon gevoel van luxe en persoonlijke expressie uitdraagt. Het Belgische merk onderscheidt zich door het aanbieden van verfijnde ontwerpen die naadloos samengaan met zowel klassieke als moderne stijlen, waardoor elke vrouw zich speciaal kan voelen met een juweel dat even uniek is als haar eigen verhaal. De Orphelia Dames Witgouden 18K Ring - Zilver RD-3228 is een toonbeeld van vakmanschap en verfijnde smaak. De ring wordt verrijkt door elf schitterende diamanten met een totaal gewicht van 0.11ct. Deze edelstenen stralen dankzij de kleine insluitsels (SI1), die hun innerlijke levendigheid en karakter versterken, en de Wesselton (H) kleur, die op zijn beurt een stralend witte schittering toevoegt aan het geheel. Met een sierlijke ajourzetting die elke diamant omarmt, zorgt deze ring voor een spectaculair lichtspel bij elke beweging van de hand. De 0.3 cm brede band van 18-karaats witgoud is het perfecte podium voor de ronde, witte diamanten die hun kracht en schoonheid ontlenen aan hun grootse vormgeving. De zilveren metaalkleur van de ring biedt een koele en heldere uitstraling die elke uitstraling versterkt. Dit juweel is meer dan alleen een accessoire; het is een belofte van exclusiviteit en verfijning die de essentie vangt van wie het draagt. Als klant van Ormoda kunt u rekenen op verschillende voordelen die bij uw luxe ervaring horen. Met onze gratis express verzending via premium koeriers, komt uw nieuwe aanwinst snel en soepel bij u aan. De mogelijkheid van 30 dagen gratis retourneren geeft u de tijd om uw aankoop op uw gemak te overwegen en indien nodig terug te sturen. Uw gemoedsrust wordt verder verrijkt door onze twee jaar durende garantie op je nieuwe Orphelia ring. En last but not least staat ons team van ervaren klantensupport sinds 1976 klaar om u bij elke stap te begeleiden. Met Ormoda kiest u voor een zorgeloze luxe beleving.

Koop Orphelia Dames Witgouden 18K Ring - Zilver RD-3228 bij Ormoda

Winkelen bij Ormoda betekent genieten van luxe met volledige gemoedsrust. Om te beginnen bezorgen we uw sieraden kosteloos met premium express verzending, zodat u uw nieuwe Orphelia ring nog sneller kunt bewonderen. Mocht u van gedachten veranderen, dan kunt u gebruik maken van onze 30 dagen gratis retourneringsservice. Daarnaast kunt u vertrouwen op twee jaar garantie op elk sierraad dat u bij ons aanschaft. Onze deskundige klantenservice, met jarenlange ervaring sinds 1976, staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te bieden. Ormoda is niet alleen uw keuze voor een uitgebreide collectie luxe horloges en sieraden, maar ook voor een uitzonderlijke klantenservice.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-3228
Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-3228