Ferrari

Ormoda Merken | Ferrari

Ferrari

Een Ferrari horloge is meer dan alleen het merk, het is een legende.

Een Ferrari-horloge is een statussymbool voor succesvolle mannen, vergelijkbaar met een luxe auto. Deze prachtige herenhorloges zijn een accessoire om te dragen in luxueuze omgevingen. Of het horloge nu gemaakt is om sportiviteit of klasse uit te stralen, de fabrikanten hebben gebruik gemaakt van de beste materialen. Het Scuderia Ferrari-horloge is sportief en verfijnd, net als de auto's van het merk. Ferrari is onderdeel geworden van de Italiaanse identiteit en vertaalt deze passie in het design. De Scuderia horloges voor heren drukken passie, vastberadenheid, techniek en karakter uit en alleen degenen die deze kwaliteiten bezitten, kunnen dit horloge recht doen door het met de juiste stijl te dragen.

Het kiezen van een Ferrari horloge uit de zorgvuldig gekozen selectie op de online Ormoda winkel wordt geleverd met een 2-jaar-garantie, kunt u geen verkeerde beslissing maken door te kiezen uit onze online collectie bij Ormoda. Maar net als de geliefde supercar zelf, gaat een Ferrari horloge tientallen jaren mee.

Mocht u vragen hebben over de Ferrari collectie die Ormoda aanbiedt, neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord en kan u ook advies geven over uw aankoop. Heeft u vragen over verzending of bestellen, aarzel dan niet om deze te stellen.

We can't find products matching the selection.

Ferrari horloge

Een Ferrari horloge is meer dan een merk, het is een legende. Het steigerende paard vertegenwoordigt Italiaanse uitmuntendheid over de hele wereld. Net als supercar rivalen Bugatti en Porsche heeft Ferrari in de loop van de decennia de aandacht getrokken van, en samengewerkt met, een aantal horlogemerken. Er is geen ontkomen aan de gedeelde passie voor auto's en horloges bij liefhebbers van beide onderwerpen. Elke wijzerplaat die met de Italiaanse merknaam wordt versierd heeft zeker aantrekkingskracht, die veel verder gaat dan het bezit van één van de eigenlijke automobielen.

Liefhebbers zijn gezegend met twee hoofdcategorieën aan Ferrari gelinkte uurwerken: merkwaardige en zeldzame horloge exemplaren met een vintage status. De belangrijkste Ferrari horloge collecties kwamen eerst van Girard-Perregaux, daarna in de 21ste eeuw van Panerai en nu ook van Hublot. Bij Ormodo kan je een prachtig Ferrari horloge online bestellen, waarbij je bovendien 2 jaar garantie ontvangt. Maar net als het geliefde automerk, gaat een Ferrari horloge decennialang meegaan.

Geschiedenis Ferrari horloges

De geschiedenis van de Ferrari horloges begint in 1929, toen de Italiaanse ondernemer Enzo Ferrari het merk Ferrari oprichtte door zijn Formule 1 team "Scuderia Ferrari" te noemen. In 1950 kreeg Enzo Ferrari een horloge cadeau. Zo kwam Ferrari op het idee om horloges te geven bij de belangrijkste gelegenheden. Om de exclusiviteit te bewaren kocht hij zes horloges tegelijk. De eerste serie Ferrari horloges werd in de jaren 1970 vervaardigd. De beste van deze serie werden cadeau gegeven. In 1983 bracht Ferrari een nieuwe collectie heren horloges op de markt. De kleuren van het Ferrari-logo zijn aanwezig in de wijzerplaten, waarbij rood, geel en zwart symbool staan voor snelheid, kracht en moed.

Sommige modellen Ferrari horloges zijn sportief, terwijl andere klassiek en elegant zijn. Een Ferrari horloge is een statussymbool voor succesvolle mannen, net als in het geval van een luxe auto. Deze prachtige mannen horloges zijn een accessoire om in luxe omgevingen te dragen. Of ze nu sportief of klassiek zijn, de beste materialen zijn gebruikt om ze te maken. Het Scuderia Ferrari horloge is sportief en verfijnd, net als de auto's van het merk. Deze stijl heeft bijgedragen tot de liefde voor Italië door een van zijn symbolen te worden. De Scuderia horloges heren drukken passie, vastberadenheid, techniek en karakter uit en alleen wie over deze eigenschappen beschikt kan dit horloge tot zijn recht laten komen door het met de juiste stijl te dragen.

Ferrari Scuderia horloge vol passie

Het Ferrari Scuderia horloge staat synoniem voor traditie, innovatie en pure race-emoties. Een merkhorloge die miljoenen fans ertoe aanzet hun tijd met passie te beleven. Een hartstocht die geen leeftijdsgrenzen kent. De Ferrari horloge collectie die Ormodo aanbiedt, is gevuld met modellen voor volwassenen en kinderen waarmee je deze grote passie elke dag opnieuw beleeft.

Als passie je motor aanstuurt en racen je hartstocht is, dan heb je gevonden wat je zoekt in een Scuderia Ferrari-uurwerk. Een icoon om trots om je pols te dragen, kwaliteit en uitmuntendheid vervat in een buitengewoon voorwerp. De Scuderia Ferrari One was een project waarbij Crealuxe nauw samenwerkte met het Italiaanse in-house ontwerpteam, geleid door Flavio Manzoni. Dit om een opwindend nieuwe Ferrari-chassis voor de hoogwaardige Cabestan motor binnenin te creëren. En wat voor één. Een Scuderia horloge Ferrari is vandaag de dag nog altijd zeer geliefd én bijzonder.

Unieke Hublot Ferrari watch

De Hublot Ferrari watch collectie is geïnspireerd op Ferrari, een van 's werelds topmerken in luxe automobielen. Met talloze Ferrari-gerelateerde horloges die meer dan een halve eeuw teruggaan, heeft de nieuwste incarnatie van Hublot watches eindelijk het steigerende subgenre gevestigd als levensvatbare familie horloges met een rooskleurige toekomst. De enige echte parallel is de succesvolle Breitling-Bentley samenwerking, die de eerste auto-horloge mash-up was die het standaard publiek van eigenlijke autobezitters overstijgt. Ferrari's verbintenis heeft al meer modellen opgeleverd dan al zijn voorgangers samen. Hublot is de Tourette van de horlogerie, dus de levensduur van het huwelijk lijkt verzekerd.

De Hublot Ferrari watch collectie werd de aandacht gericht op het creëren van grensverleggende uurwerken, die op het wereldtoneel indruk blijven maken op deskundige horlogemakers. Van gedurfde, skeletachtige stijlen tot opvallende, driekleurige wijzerplaten, het Hublot uurwerk zal zeker wat hoofden doen omdraaien. Als je high-end, luxe polshorloges bewondert, overweeg dan een Hublot watch.

Betaalbaar Ferrari horloge kopen

Een Ferrari sportauto voor de deur is niet voor iedereen weggelegd, maar een Ferrari horloge kopen is gelukkig een stuk betaalbaarder. De uitstraling van Ferrari horloges zijn sportief, maar ze behouden hun klasse door het Italiaanse design. De kleur rood, oftewel de rossa corsa, is de Italiaanse motorsportkleur en deze ontbreekt dan ook niet bij de unieke horloge collectie voor heren en dames. Wil je een betaalbaar Ferrari horloge kopen? Kijk dan in de collectie die Ormodo voor je heeft samengesteld. Zoals de Scuderia Speedracer, Pilota Evo mannen horloge of het unisex model Redrev. Alle Ferrari horloges die Ormoda aanbiedt in de webwinkel zijn betaalbaar en kan je kopen voor net geen honderd euro oplopend tot een paar honderd euro. 

Mocht je nog vragen hebben over de Ferrari-collectie die Ormodo aanbiedt, dan kan je contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat je altijd graag te woord en kan je ook advies geven bij je aankoop. Mocht je vragen hebben over de verzending of bestelling, ook daarvoor kan je ons contacteren.