Alpina

Ormoda Merken | Alpina

Alpina

Alpina: Bereik je hoogtepunt

Alpina: Bereik je hoogtepunt
Een Alpina horloge is praktisch onmisbaar voor elke sporter. Alpina is een Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om de productie van hoogwaardige sporthorloges. Om nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen, ontwerpt Alpina elk uurwerk volgens de modernste standaarden.

Alpina houdt zich aan de normen van wat een sporthorloge moet zijn: anti-magnetisch, anti-schok, waterbestendig en roestvrij. Elk van Alpina's collecties belichaamt deze kenmerken, met een flair voor actieve stijl. De Alpiner X, met zijn UV-monitor, hoogtemeter en barometer, maakt klimmers en trekkers enthousiast. Het combineert de nieuwste technologie met Zwitserse horlogevaardigheden. Ongeacht het model kunnen dragers er zeker van zijn dat een Alpina-horloge een robuuste constructie en een betrouwbaar uurwerk heeft. Geschikt voor zowel op kantoor als op avontuur.

Wilt u een Alpina horloge kopen? Bij Ormoda kunt u terecht voor sportieve, classy en vintage Alpina horloges. Stuk voor stuk gemaakt met Zwitsers vakmanschap. De Alpina horloge kwaliteit is hierdoor voortreffelijk. Bovendien is niet alleen het horloge bewonderenswaardig, maar ook de Alpina horlogeband, gemaakt van leer, rubber of roestvrij staal. Winkelen Alpina horloges op Ormoda is een eitje, dankzij onze deskundige ondersteuning die u zullen helpen begrijpen de ingewikkelde Alpina functies, de snelle gratis verzending met UPS express, onze probleemloze 30 dagen retourbeleid en de 2 jaar garantie op uw aankoop.

Filter By