Raymond Weil

Ormoda Merken | Raymond Weil

Raymond Weil

Raymond Weil: Inspiratie uit Precisie

Ormoda's collectie Raymond Weil horloges biedt een betaalbare instap in de wereld van het luxe uurwerk. De collectie biedt een breed scala aan horloges voor verschillende gelegenheden, of dat nu een verjaardagscadeau is of een premium horloge om jezelf of een geliefde te verwennen.

Raymond Weil werkt met de fijnste materialen en tijdloze ontwerpen en blijft daarmee een fundamenteel onderdeel van de Zwitserse horloge-industrie. Zoals het werd opgericht in 1976, gedreven door passie en onafhankelijkheid, Raymond Weil is een vlaggenschip van de Zwitserse horloge-industrie. Bovendien is het het laatste onafhankelijke familiebedrijf in de Zwitserse horlogewereld. Raymond Weil gebruikt meer dan 350 verschillende kwaliteitstesten op zijn horloges om de hoogste kwaliteit te garanderen en de beste productiewaarde te behouden.

Bij het kopen van je Raymond Weil bij Ormoda, krijg je niet alleen een spectaculair Zwitsers uurwerk, je krijgt ook deskundige support, gratis express levering met UPS, gratis zorgeloos retourneren, en een garantie van 2 jaar.

Filter By
Page