Casio G-Shock

Casio G-Shock

Casio G-Shock: Robuust & Trendy

Toen de eerste Casio G-Shock horloges in de vroege jaren 80 verschenen, waren de extreem robuuste digitale horloges revolutionair. Iconisch, edgy en praktisch onverwoestbaar. Met deze eigenschappen zijn de Casio G Shock herenhorloges en de vrouwelijke Casio Baby-G collectie nog steeds een middelpunt van het Casio-assortiment.

Vrouwelijke en mannelijke trendsetters zullen zeker de finishing touch aan hun look geven met een G-Shock of Baby G. Ontdek alle Casio G-Shock modellen hier op Ormoda om er eentje te vinden die bij jou past.

Met een G-Shock horloge om je pols hoef je je nooit meer zorgen te maken over je horloge waardoor je op elk moment kunt genieten van je extreme hobby's. Heb je al een keuze gemaakt?

Ormoda is de online specialist in merkhorloges. Service en vakmanschap staan bij ons op nummer één. Advies nodig? Onze klantenservice staat te popelen om je te helpen. Voor nu veel plezier met het uitzoeken van uw favoriete Casio G Shock model.

per pagina
Filter By

Producten 1-16 van 64

Casio G Shock horloge

G Shock, een merk gelanceerd door Casio in de jaren tachtig en momenteel nog steeds één van de meest populaire horlogemerken die er bestaat. Zowel voor dames als voor heren. Een Casio G Shock horloge is niet alleen geliefd bij mensen zoals jij en ik, maar ook bij fanatieke sporters, militairen, politie en brandweer.

Dit vanwege de enorme schokbestendigheid en waterdichtheid. En ook de hoge mate van betrouwbaarheid en de vele functies die een Casio G Shock horloge heeft. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreem gave designs! Dit alles maakt een GShock niet alleen enorm functioneel, maar ook een echte blikvanger.

Casio G-Shock & Baby G: stoer en hip

Toen begin jaren tachtig de eerste Casio G-Shock polshorloges verschenen, waren de extreem robuuste digitale horloges een revolutie. Iconisch, edgy en praktisch onverwoestbaar. Met deze attributen zijn de Casio G-Shock herenhorloges en de vrouwelijke Casio Baby G collectie nog steeds een middelpunt in het Casio-assortiment.

De imposante digitale horloges van G-Shock doorstaan zelfs de zwaarste tests. De letterlijk schokbestendige kast van een Casio horloge is meestal bedekt met schokabsorberende hars. Soms verpakt in heerlijke heldere kleuren. Sommige digitale quartz horloges uit de G-Shock retro-serie imponeren met een koele metaalglans in zilver of goud.

Casio G-Shock radiogestuurde of solar horloges uit de G-Shock-series overtuigen je met de nieuwste technologie. Zoals de ‘Master of G’,G-Steel, of G-Squad. Een ander voordeel van de Casio G-Shock serie is dat een deel van de Casio polshorloges unisex modellen zijn. Waardoor ze als dames- of herenhorloge gedragen kunnen worden.

Vrouwelijke en mannelijke stijlsetters zullen zeker de finishing touch aan hun look toevoegen met een G-Shock of Baby G. Kijk in de online shop van Ormoda naar een passend model.

Multifunctioneel GShock horloge

De wereld van high fashion heeft het fenomenale GShock horloge hoog in het vaandel. Afgezien van zijn gemakkelijk herkenbare uiterlijk, is het misschien wel het meest bruikbare horloge dat ooit is gemaakt. Het archetype GShock horloge is robuust, luxueus en is uiterst comfortabel te dragen.

G-Shock is bestand tegen waterdruk, stoot- en centrifugaal krachten. Daarmee is het horloge ook zeer geschikt als duikhorloge en sporthorloge. Verder zijn de horloges intelligent, multifunctioneel en duurzaam. Alle modellen zijn namelijk ook nog eens voorzien van sterk mineraalglas en zijn waterproof. Met de voeding door zonne-energie hoef je nooit meer de batterijen te verwisselen.

Vele andere functionaliteiten en nuttige opties, zoals de Bluetooth functie, worden beschikbaar met slechts één druk op de knop. De precieze details over de beschikbare functionaliteiten staan beschreven in de Ormoda webshop bij het Casio G Shock horloge van jouw keuze.

G Shock horloge heren

De collectie van G Shock horloge heren is uitgebreid. Dit zijn herenhorloges met timing- en meetinstrumenten voor echte specialisten. Maar om er één te dragen, hoeft je dat niet te zijn. Een minicomputer om je pols met een digitaal of analoog display. Een Casio G Shock horloge heren is meer dan uniek met hun gedurfde kijk. Van digitale miljonairs tot mode-editors, er is een Casio G-Shock voor iedereen.

De Casio schokbestendige horloges bestaan al sinds begin jaren tachtig en zijn wereldwijd een cultureel fenomeen geworden. Vooral onder skaters, hiphopsterren en IT-jongens. Ook bij het leger en bij verschillende andere strijdkrachten blijft de G Shock het favoriete uurwerk.

Een Casio G Shock horloge is meer dan alleen duurzaam of robuust. Je profiteert van een ongeëvenaarde nauwkeurigheid onder zeer zware omstandigheden. Zo is de Frogman gebouwd voor modder en water en de G-Shock Solar zal extreme hitte met gemak overleven.

High-end G Shock herenhorloges

Bij de high-end G Shock herenhorloges draait alles om microprocessors en motoren. Waardoor serieuze berekeningen voor richtingen, temperatuur, druk en diepte mogelijk zijn. Sommige G Shock herenhorloges brengen zelfs GPS om je pols. Roestvrij staal is saai, maar koolstofvezel is hot. Het is een materiaal waar elke tech-gekke man van houdt. En bovendien vrij is van mode-trends. Een productlijn die goed geprijsd, zeer functioneel en uniek gebouwd is om een leven lang mee te gaan, dat zijn de G Shock herenhorloges.

G Shock Casio is schokbestendig

Elke G Shock Casio collectie heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Zoals specifieke functionaliteiten en materiaal gebruik. Maar één ding is zeker en dat is de schokbestendigheid. Zo is bij alle G-Shock modellen de kast ontworpen om te beschermen tegen schokken in een vrije val. De urethaan polsband van de G Shock Casio werkt als schokdemper. Daarbij worden alle belangrijke componenten in het horloge beschermd met schokabsorberend materiaal.

De behuizing van en G Shock Casio heeft een holle structuur waarin het uurwerk op slechts een paar punten wordt ondersteunend. Daardoor zweeft het uurwerk als het ware in het horloge. Uiterst veilig en schokbestendig. Het kwartskristal en andere belangrijke onderdelen in het horloge zijn individueel bescherm met schok dempend materiaal. Een multifunctioneel en uiterst robuust ontwerp.

G-Shock horloge kopen

Wil je een G-Shcok horloge kopen? Dat kan eenvoudig en snel online bij Ormoda.nl. Binnen ons G-Shock assortiment zijn diverse mooie horloges te vinden. Populaire modellen zijn G-Shock Mudmaster, Gulfmaster, Gravitymaster en G-Shock G-steel. Heb je liever een geavanceerd en exclusief G-Shock horloge? Dan past de MT-G absoluut bij jou.

Speciaal voor dames is de Casio Baby-G serie op de markt gebracht. Dit horloge heeft hetzelfde robuuste uiterlijk, is schokbestendig en waterdicht. Aarzel daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw Casio G-Shock horloge in de populaire kleuren goud, zwart, rood of blauw.

Met een G-Shock horloge om je pols hoef jij je dus nooit zorgen te maken en kun je gerust een stormbaan pakken. Heb je al een keuze kunnen maken?

Ormoda is dé online specialist in merkhorloges, waarbij service en vakmanschap voorop staan. Advies nodig? Onze klantenservice medewerkers wachten op jouw telefoontje. Voor nu, veel plezier met het uitzoeken van jouw favoriete Casio G Shock model.