Orphelia Gold & Diamond

Ormoda Merken | Orphelia Gold & Diamond

Orphelia Gold & Diamond

COLLECTIE ORPHELIA GOLD & DIAMOND

Of u nu een informele lunch bijwoont of een gala , u verdient het om te stralen. Al bijna 30 jaar is Orphelia gespecialiseerd in horloges en sieraden die elke gelegenheid weelderig maken. Met Gold & Diamond brengen we deze passie naar een hoger niveau en brengen we een collectie luxueuze stukken die verblinden en genieten in elke setting.

Filter By
Page

UNIEKE STUKKEN

Ontdek de unieke kenmerken van elke diamant in onze ontwerpen. Elk stuk is doordrenkt met koninklijke grandeur. Van klassieke horloges tot glamoureuze statement-sieraden, onze ontwerpen zijn net zo individueel als u. Met een sierlijke en elegante essentie nodigen ze het ontzag en de bewondering uit van iedereen die je ontmoet.

 

DE BESTE VAN BELGIË

Orphelia-ontwerpen zijn gemaakt van de puurste bronnen. Gevestigd in Antwerpen - de diamantstad - kopen we alleen het beste, rechtstreeks van de beurs. Onze diamanten zijn met de hand geselecteerd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

 

SUPERIEURE KWALITEIT

Naast massaproductie omarmen we klassieke handafwerkingstechnieken en zorgen we ervoor dat elk stuk zijn unieke pracht behoudt. Onze passie voor kwaliteit is gegarandeerd met een certificaat van echtheid.

 

PROFESSIONELE SERVICE

Wat uw wensen ook zijn en wanneer u ons ook nodig heeft, wij zijn er om u bij elke stap te begeleiden met deskundigheid en professioneel advies.