Bulova

Bulova

Bulova: Perfectie en efficiëntie gedreven door vakmanschap van topkwaliteit

Elk Bulova-horloge maakt indruk, vaak met opvallende wijzerplaten en gedurfde bezels. De horloges van Bulova benadrukken technologische innovatie terwijl ze trouw blijven aan de visie van Joseph Bulova toen hij het bedrijf in 1875 oprichtte. Dit wordt vaak teruggevonden in de chronograaffuncties met zes wijzers, waarbij de minutenindexmarkeringen de uurwerken in staat stellen elke seconde bij te houden. Elk Bulova horloge heeft speciale accenten die ze karakter geven, zonder afbreuk te doen aan stijl of functie.

Bij Ormoda vindt u de iconische Lunar Pilot voor hem of het schitterend Rubaiyat-horloge voor de dame, en nog veel meer daartussenin. Als u hulp nodig hebt bij het navigeren door ons uitgebreide assortiment Bulova-horloges, kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice, die u graag zal helpen het perfecte horloge te vinden. Alle Bulova horloges bij Ormoda worden geleverd met gratis verzending met UPS Express, een zorgeloze 30 dagen retour, en een garantie van twee jaar.

per pagina
Filter By

Producten 1-16 van 71

Bulova horloge

Bulova is niet bang om je te verblinden met zijn gedetailleerde ontwerpen. De wijzerplaten van een Bulova horloge heeft vaak meerdere wijzerplaten, perfect geplaatst om elk afzonderlijk moment vast te leggen. Door zowel eigentijdse als klassieke thema's te combineren is elke Bulova Chronograph technologisch geavanceerd en aantrekkelijk. Ontdek in de hele Bulova horloge collectie stoere wijzerplaten en contrasterende Art Deco versieringen.

Bulova staat bekend als een bedrijf van primeurs, met innovaties die hun stempel op het horlogelandschap hebben gedrukt. Het heeft zelfs zijn stempel gedrukt op televisie en radio: Het merk maakte één van de allereerste reclamespots van Bulova horloge, uitgezonden vlak voor de uitzending van een Amerikaanse honkbalwedstrijd. Populaire modellen van het merk zijn onder andere de Bulova Marine Star, de waterbestendig Bulova Oceonagrapher welke geliefd is onder duikers. Een andere iconische Bulova Chronograph is die met een kruipende secondewijzer welke ongelooflijk precies is.

Geschiedenis Bulova Watches

In 1875 opende Joseph Bulova zijn eerste Bulova Watches winkel op Maiden Lane in het oorspronkelijke Diamond District van New York City. Bulova was een Tsjechische immigrant met grote dromen en grootse ambities. Hij zag leemtes in de bloeiende horlogemarkt en wist dat wiskunde en een slimme aanpak bij de ontwikkeling van chronografen hem de weg konden wijzen. Getalenteerd en ondernemend zou Bulova de massaproductie van horloges gaan standaardiseren. Dit was een stap die de horlogeriewereld veranderde.

De firma schreef nog op andere manier geschiedenis. Zijn Bulova Lunar Pilot was namelijk het eerste uurwerk in particulier bezit dat de maan bereikte. In 2008 kocht Citizen het Bulova Watches Company, waardoor het de grootste horlogefabrikant ter wereld werd. Het bedrijf hielp Bulova's unieke benadering van chronograaf creatie te behouden en verder te bouwen op zijn geschiedenis van innovatie.

Innovatieve Bullova Accutron

De innovaties van Bulova hebben invloed gehad op de manier waarop de hele industrie haar uurwerken vervaardigt. Het Bulova Accutron ontwerp van de firma werd beroemd om zijn precieze metingen, die een resonerende stemvork gebruiken om de tijdmeting te regelen. Deze technologie bleek een mechanisch degelijker en preciezer werkingsmodel te zijn, dan dat van zijn hedendaagse tegenhangers. Deze toewijding aan nauwkeurigheid heeft zich uitgebreid tot andere Bulova-creaties, waaronder de fototimer, die gebruikt wordt om de eindtijd van hardlopers bij te houden.

Bulova Precisionist: een horloge die verwachtingen uitdaagt

Eén bepaalde chronograaf van het horlogemerk trok veel aandacht door zijn vernieuwende aanpak: de Bulova Precisionist. Dit eigentijdse stuk heeft een kruipende secondewijzer, waardoor het zich onderscheidt van andere horloges met een gelijkaardig ontwerp. Het is een andere populaire optie. Dit waterbestendige Bulova dameshorloge wordt gekenmerkt door glinsterende versieringen en een gedurfde horlogeband. Het biedt wat het merk noemt ‘een blik in de horlogekunst’ die poëzie mengt met traditionele stijlen. De Bulova Precisionist lijn omvat beproefde chronograafstijlen met een Bulova-tintje, van Art Deco neigingen tot kunstig afgeronde Romeinse cijfers.

Bulova horloge maakt indruk

Elk Bulova horloge van maakt indruk, vaak met opvallende wijzerplaten en gedurfde lunetten. De horloges van het merk leggen de nadruk op technologische vernieuwing, terwijl ze trouw blijven aan de visie van Joseph Bulova. Dit komt vaak tot uiting in de chronograaf functies met zes wijzers, waarbij de minuten index markeringen de uurwerken in staat stellen elke seconde bij te houden. Ieder Bulova horloge heeft speciale accenten die ze karakter geven, zonder afbreuk te doen aan stijl of functie.

Een Bulova horloge koop je in de online winkel van Ormoda. Wanner je voor 15.00 uur besteld, wordt jouw oogverblindende horloge dezelfde dag nog verzonden. Op vrijdag is dat voor 11.00 uur. Verzending vindt plaats via UPS of PostNL. De verzending is gratis en je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie op je aankoop bij Ormoda. Mocht je vragen hebben over onze collectie horloges of over je bestelling, neem dan contact op met de klantenservice van Ormoda.