Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3903
SKU RD-3903

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3903

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 595,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU RD-3903
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU RD-3903
EAN 5415190150728
Gewicht 3.00 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Kleur diamant H (Wit)
Kwantiteit van de diamanten 5
Zetting van de stenen Gypsy Setting / Flush Setting
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Goud
Metaalsoort Geelgoud 18K
Breedte 0.3cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia staat synoniem voor de perfectie die streeft om elke vrouw te laten schitteren. De kernfilosofie van het merk is gebaseerd op de combinatie van tijdloze elegantie en hedendaagse trends, wat resulteert in prachtige sieraden die een leven lang mee gaan. Elke Orphelia creatie vloeit voort uit het vakmanschap van expert juweliers en weerspiegelt een onberispelijk gevoel voor stijl. Vrouwen over de hele wereld koesteren Orphelia's sieraden vanwege het verfijnde ontwerp en de luxueuze uitstraling. Deze schitterende juwelen zijn meer dan accessoires; ze zijn een belofte aan de drager van kwaliteit en exclusiviteit.

Over Orphelia Dames Geelgouden 18K Ring - Goud RD-3903

De Orphelia Dames Geelgouden 18K Ring - Goud RD-3903 is een schitterend voorbeeld van Orphelia's engagement voor uitzonderlijke sieraden. Geconstrueerd uit 18-karaat geelgoud, straalt deze ring luxe en prestige uit. De ring kenmerkt zich door zijn puristische en elegante design, met vijf zorgvuldig geselecteerde diamanten die uitblinken in zowel kleur als helderheid. Deze diamanten zijn doordringend wit van kleur, behorend tot de Wesselton (H) categorie, en hebben kleine insluitsels (SI1) die hun natuurlijke schoonheid benadrukken. Het totaalgewicht van de diamanten is 0.2ct, een subtiele maar opvallende hoeveelheid schittering. Het bijzondere Gypsy Setting, ook bekend als de Flush Setting, zorgt ervoor dat elke diamant naadloos in het goud is ingebed, wat bijdraagt aan de gladde afwerking van de ring. Met een breedte van 0.3cm is dit sieraad een stijlvol statement dat niet overheerst maar juist een delicate uitstraling heeft.

Koop Orphelia Dames Geelgouden 18K Ring - Goud RD-3903 bij Ormoda

Om uw Orphelia-ervaring verder te verbeteren, biedt Ormoda exclusieve voordelen voor elke klant. Geniet van gratis expresverzending met premium koeriers voor snelle en veilige levering van uw aankoop. We hechten belang aan uw tevredenheid, daarom kunt u binnen 30 dagen gratis retourneren als het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Elk sieraad wordt ondersteund door een tweejarige garantie als een belofte van superieure kwaliteit. Ons ervaren klantenserviceteam staat voor u klaar om u te ondersteunen met deskundig advies. Ormoda is trots op zijn ervaring sinds 1976, die borg staat voor de uitzonderlijke service en het vertrouwen dat klanten keer op keer in ons stellen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3903
Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3903