Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Minion' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Armband - Zilverkleurig SET-7135
SKU SET-7135

Orphelia® 'Minion' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Armband - Zilverkleurig SET-7135

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 36,00
Availability: Op Voorraad
SKU SET-7135
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 9 varianten
Specificaties
SKU SET-7135
EAN 5415190133677
Gewicht 2.30 g
Artikelsoort Set: Chain-pendant + Bracelet
Geslacht Kinderen Unisex
Merk Orphelia
Edelsteenkleur Geel
Lengte 17/40cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Modelnaam Minion

Over Orphelia Sieradensets

Orphelia Sieraden combineert elegante ontwerpen met kindvriendelijke thema's om sieraden te creëren die niet alleen mooi, maar ook speels en duurzaam zijn. Als een merk dat zich specialiseert in het levensplezier van kinderen, weet Orphelia precies hoe belangrijk het is om sieraden te produceren die zowel veilig als aantrekkelijk zijn voor de jonge dragers. Met de liefdevolle zorg die in elk stuk wordt gestoken, is Orphelia trots op het gebruik van kwaliteitsmaterialen zoals 925 sterling zilver, om ervoor te zorgen dat elk kind zich speciaal en gewaardeerd voelt. Het aangename karakter van de ontwerpen, vaak geïnspireerd door populaire en fantasierijke thema's, resoneert met de vrolijke geest van de jeugd. Wanneer je een sieraad van Orphelia kiest, kies je voor een stuk dat met aandacht en passie is gecreëerd, perfect om de verbeelding en het plezier van kinderen te verbeteren. Elk sieraad is ontworpen met het oog op comfort en stijl, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijkse avonturen en speciale gelegenheden.

Over Orphelia® 'Minion' Kind Sterling Zilver Set: Ketting-Hanger + Armband - Zilver SET-7135

Orphelia staat bekend om zijn kindvriendelijke ontwerpen en kwaliteitsvakmanschap in sieraden, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor de jongere generatie. De 'Minion' set is het toonbeeld van dit engagement, vakkundig samengesteld om zowel stijlvol als speels te zijn. De prachtige ketting en armband zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver, wat de duurzaamheid garandeert en tegelijkertijd een glanzend zilveren metaaltint biedt waar kinderen dol op zullen zijn. De ketting wordt geaccentueerd door een grappige en kleurrijke hanger van een Minion, terwijl de bijpassende armband ervoor zorgt dat de drager steeds zijn favoriete personage bij zich kan hebben. De vergulde sluiting van het type kreeftklauw zorgt voor een veilige pasvorm, perfect voor de actieve levensstijl van een kind. Met een kettinglengte van 40cm en een armbandlengte van 17cm is deze sieradenset van Orphelia ontworpen om comfortabel te passen en de fantasie van kinderen te prikkelen met opvallende gele geëmailleerde accenten die het Minion-thema compleet maken. Met de ervaring van het bedrijf sinds 1976, biedt Ormoda betrouwbare service die de onberispelijke kwaliteit van deze sieradenset evenaart. Klanten genieten van gratis expresverzending met premium koeriers, zodat je jouw Orphelia Minion sieradenset snel in huis hebt. Mocht je toch van gedachten veranderen, dan kun je profiteren van 30 dagen gratis retourneren. Een bijkomend voordeel is de twee jaar garantie, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je investeert in kwaliteit die de tand des tijds zal doorstaan​​. Bovendien staat de deskundige klantenservice altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden, wat bijdraagt aan een zorgeloze winkelervaring.

Koop Orphelia® 'Minion' Kind Sterling Zilver Set: Ketting-Hanger + Armband - Zilver SET-7135 bij Ormoda

De ervaring van Ormoda sinds 1976 komt tot uitdrukking in de toegewijde service en de kwaliteit van de producten. Bij elke aankoop van bijvoorbeeld de Orphelia Minion kindersieradenset, genieten klanten van gratis expresverzending met premium koeriers, zodat het wachten tot een minimum wordt beperkt en de opwinding snel kan beginnen. Mocht je bestelling niet aan de verwachtingen voldoen, dan verlicht het beleid van 30 dagen gratis retourneren enige zorgen over het maken van de juiste keuze. Bovendien zorgt een garantie van twee jaar ervoor dat je kind langdurig plezier kan beleven aan zijn of haar nieuwe sieraden. De deskundige klantenservice staat altijd klaar om te helpen of vragen te beantwoorden, wat een naadloze en plezierige winkelervaring biedt.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Minion' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Armband - Zilverkleurig SET-7135
Orphelia® 'Minion' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Armband - Zilverkleurig SET-7135