Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Mathilde' Dames Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7510
SKU SET-7510

Orphelia® 'Mathilde' Dames Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7510

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 85,00
Availability: Op Voorraad
SKU SET-7510
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 8 varianten
Specificaties
SKU SET-7510
EAN 5415190137736
Gewicht 5.40 g
Artikelsoort Set: Chain-pendant + Earrings
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Merk Orphelia
Kettingsoort Spiga
Diameter 0.8cm
Edelsteenkleur Zilver
Edelsteen hoeveelheid 2
Hoogte 0.8cm
Lengte 42+3cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Modelnaam Mathilde
Parelkleur Wit
Parelvorm Rond
Parelgrootte 5.0-5.5mm
Parelsoort Zoetwater
Breedte 1.2cm

Over Orphelia Sieradensets

Orphelia sieraden hebben zich een bekende plaats verworven binnen de wereld van accessoires. Een merk dat zijn oorsprong vindt in het hart van Europese verfijning, Orphelia staat garant voor de creatie van prachtige juwelen die een leven lang meegaan. Elk stuk uit hun collectie is met zorg ontworpen en handgemaakt door talentvolle ambachtslieden. Orphelia weet dat sieraden meer zijn dan enkel accessoires; ze zijn een persoonlijke expressie, een vorm van kunst, en een erfstuk dat generaties kan meegaan. Het merk predikt toewijding aan kwaliteit en streeft ernaar om met hun collecties het persoonlijke verhaal van de drager tot uiting te brengen. Van subtiele alledaagse stukken tot meer opvallende creaties, Orphelia verzekert dat elke vrouw zich speciaal en gewaardeerd voelt bij het dragen van hun sieraden, terwijl ze van ongeëvenaarde schoonheid genieten.

Over Orphelia 'Mathilde' Dames Sterling Zilveren Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilver SET-7510

Orphelia staat synoniem voor elegantie en tijdloze schoonheid, wat perfect tot uiting komt in de 'Mathilde' damessterlingzilveren set: ketting-hanger + oorbellen. Dit juwelenensemble weerspiegelt de kunst van delicate vakmanschap en ontwerp, verwoord in zorgvuldig geselecteerde materialen en een subtiele schoonheid die de essentie van vrouwelijkheid vangt. Met een gepolijst oppervlak dat schittert in ieder licht, is deze sieradenset een verfijnd statement dat elke vrouw zich eigen kan maken. De zilveren 'Mathilde' set SET-7510 omvat een ketting met een Spiga-kettingtype en een sierlijk ontworpen hanger die subtiel de vorm heeft van een ronde, die een zilveren tint combineert met de glans van een zirconium juweel. De oorbellen, vastgezet met een vlindersluiting en voorzien van dezelfde verfijnde zirconium, maken het ensemble compleet en zorgen voor een gestroomlijnd en coherent uiterlijk. De toevoeging van een kreeftschaarsluiting aan de ketting zorgt voor een stevige bevestiging die ook gemakkelijk weer los te maken is, terwijl de verstelbare lengte zorgt dat de set op verschillende manieren gestyled kan worden. Elk aspect van deze set, van het glinsterende 925 sterling zilver tot de parels van zoetwatercultuur, schreeuwt elegantie en toewijding aan kwaliteit.

Koop Orphelia 'Mathilde' Dames Sterling Zilveren Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilver SET-7510 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat service net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom bieden we gratis expresverzending met premium koeriers aan voor al onze sieraden. Heb je bedenktijd nodig? Geen probleem. Maak gebruik van onze 30 dagen gratis retourservice. Om je verder te verzekeren van de kwaliteit van onze producten, bieden we een tweejarige garantie op alle items. Bovendien staat ons team van deskundige klantondersteuning altijd klaar om je te helpen met vragen of advies. Onze ervaring sinds 1976 stelt ons in staat om je de best mogelijke shoppingervaring te bieden. Wanneer je kiest voor Ormoda, kies je voor een zorgeloze aankoop met eindeloze voordelen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Mathilde' Dames Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7510
Orphelia® 'Mathilde' Dames Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7510