Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Mada' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilver/Rosé ZA-7389
SKU ZA-7389

Orphelia® 'Mada' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilver/Rosé ZA-7389

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia silver 925 rhodium plated or with gold
€ 36,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZA-7389
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU ZA-7389
EAN 5415190105612
Gewicht 2.70 g
Modelnaam Mada
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Roze
Artikelsoort Armband
Lengte 18.5cm
Kleur materiaal Roze
Aard van de materialen Parelmoer
Metaal kleur Zilver/roségoud
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 2cm

Over Orphelia Armbanden

Orphelia staat al jaren synoniem voor verfijning en vrouwelijkheid in de wereld van juwelen. Dit merk, geboren uit een passie voor elegantie en kwaliteit, heeft zich gericht op het creëren van sieraden die niet enkel de tijd overleven, maar ook de persoonlijke stijl van de drager versterken. Ieder stuk uit hun collectie is met zorg en aandacht voor detail ontworpen, en weerspiegelt een diepgaande waardering voor traditioneel vakmanschap. Orphelia's toewijding aan de moderne vrouw, die zowel klassiek als eigentijds wil zijn, resoneert door in elk ontwerp en maakt van ieder juweel een tijdloze investering in stijl en grace.

Over Orphelia® 'Mada' Dames Sterling Zilveren Armband - Zilver/Roze ZA-7389

Orphelia, een merk dat bekend staat om zijn verfijnde esthetiek en vakmanschap, presenteert met trots de 'Mada' Dames Sterling Zilveren Armband - Zilver/Roze ZA-7389. Deze armband is vervaardigd met precisie en zorg, speciaal voor de vrouw die op zoek is naar een vleugje elegantie in haar dagelijkse ensemble. De 'Mada' armband, onderdeel van de Orphelia collectie, is niet alleen een prachtige toevoeging aan uw sieradencollectie, maar ook een symbool van de verfijnde smaak en stijl die Orphelia uitdraagt. De armband is met zijn subtiele moeder-van-parel in het oog springende roze tint, gecombineerd met het glanzende 925 sterling zilver, een ware uiting van vrouwelijkheid en klasse. De lengte van 18,5cm en de breedte van 2cm maken het tot een delicaat en toch opvallend sieraad dat op elke pols tot zijn recht komt. De kreeftschaar-sluiting zorgt voor een veilige bevestiging, terwijl de roze gekleurde parels in harmonie zijn met de zilver/roze metaalkleur, wat een prachtig samenspel van materialen en kleuren toont. Bij Ormoda zijn we trots op onze service en kwaliteit. Al onze klanten genieten van gratis express verzending met premium koeriers. Mocht u niet volledig tevreden zijn, dan kunt u profiteren van onze 30 dagen gratis retourbeleid. Uw vertrouwen in ons wordt ook verzekerd door onze tweejaarlijkse garantie op alle producten. Onze deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar en met onze ervaring sinds 1976, kunt u erop vertrouwen dat wij altijd streven naar uw tevredenheid.

Koop Orphelia® 'Mada' Dames Sterling Zilveren Armband - Zilver/Roze ZA-7389 bij Ormoda

In de wereld van online winkelen onderscheidt Ormoda zich door een aantal uitzonderlijke voordelen, die garant staan voor een naadloze en tevredenstellende winkelervaring. Wanneer u kiest voor Ormoda, kiest u ook voor deskundigheid en zekerheid. Wij bieden gratis express verzending met premium koeriers aan, zodat uw nieuwe aankoop snel en veilig bij u thuis afgeleverd wordt. En mocht het zo zijn dat uw aankoop toch niet geheel naar wens is, bieden wij een 30 dagen retourtermijn zonder extra kosten. We staan achter de kwaliteit van onze producten en bekrachtigen dit met een tweejarige garantietermijn. Al sinds 1976 is Ormoda een vertrouwde naam in de wereld van luxe accessoires, en onze klantenservice weerspiegelt deze rijke geschiedenis en toewijding aan klanttevredenheid.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Mada' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilver/Rosé ZA-7389
Orphelia® 'Mada' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilver/Rosé ZA-7389