Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Ilona' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7331
SKU ZH-7331

Orphelia® 'Ilona' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7331

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 42,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7331
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 2 varianten
Specificaties
SKU ZH-7331
EAN 5415190091045
Gewicht 3.20 g
Modelnaam Ilona
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Type edelsteen Zirkonia
Edelsteenkleur Wit
Hoogte 2.3cm
Artikelsoort Collier
Lengte 45cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 2.3cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia is een merk dat elegantie en verfijning belichaamt met een vleugje tijdloze charme. Al sinds de oprichting zijn zij gespecialiseerd in het creëren van sieraden die zowel klassiek als hedendaags zijn. Het merk streeft ernaar om vrouwen over de hele wereld te voorzien van luxe accesoires die hun persoonlijkheid en stijl accentueren. Orphelia staat synoniem voor vakmanschap, aandacht voor detail en toegankelijkheid, en heeft zo de harten gewonnen van sieradenliefhebbers.

Over Orphelia 'Ilona' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7331

Ontmoet de 'Ilona', een pronkstuk uit de Orphelia collectie die vrouwelijkheid, uitnodigende charme en professionaliteit weet te vatten in een elegant sieraad. Deze bijzondere sterling zilveren ketting met hanger is met haar subtiele schittering een ware blikvanger en een teken van verfijndheid. De 'Ilona' van Orphelia, met referentienummer ZH-7331, is vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, waardoor het een prachtige zilveren kleur heeft die bij elke huidtint past. De witte zirkonium edelsteen in het centrum van de hanger is zorgvuldig geselecteerd en biedt de perfecte hoeveelheid sprankeling bij elke beweging. Met een juiste balans in afmetingen, meet de hanger 2,3 cm in zowel hoogte als breedte, wat hem geschikt maakt voor dagelijkse elegantie of als een opvallend stuk voor speciale gelegenheden. De ketting heeft een lengte van 45 cm, waardoor deze sierlijk op of net onder de sleutelbeenderen valt. Het juweel is uitgerust met een betrouwbare kreeftsluiting, die zorgt voor zekerheid en comfort bij het dragen. De helderheid en kwaliteit van de witte zirkonium edelsteen zijn kenmerkend voor de Orphelia kettingen en zullen niet onopgemerkt blijven.

Koop Orphelia 'Ilona' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7331 bij Ormoda

Ormoda maakt uw online sieradenaankoop een feilloze ervaring met aantrekkelijke voordelen. Zo kunt u genieten van gratis express verzending door premium koeriers - een luxe die uw nieuwe Orphelia 'Ilona' ketting snel en veilig bij u thuis brengt. Zorgeloos winkelen is gegarandeerd dankzij onze 30 dagen gratis retourservice. Verder verzekeren wij uw tevredenheid met een tweejarige garantie op elk aangekocht product. Ormoda's klantenservice staat bekend om haar expertise en onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Sinds 1976 biedt Ormoda een onvergelijkbare winkelervaring, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit voorop staan.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Ilona' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7331
Orphelia® 'Ilona' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7331