Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Eliah' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7045
SKU ZH-7045

Orphelia® 'Eliah' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7045

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Beautiful women silver sterling silver 925 pendant setted with red zirconium-length: 41 cm
€ 59,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7045
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZH-7045
EAN 5415190033519
Gewicht 1.00 g
Modelnaam Eliah
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Type edelsteen Zirkonia
Edelsteenkleur Rood
Edelsteensoort Zirconium
Hoogte 1.8cm
Artikelsoort Collier
Lengte 41cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 0.7cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia is niet zomaar een merk; het is een belichaming van klasse en verfijning in de wereld van sieraden. Met meer dan twee decennia aan ervaring, heeft Orphelia zich gevestigd als een symbool van finesse die elke dragende persoon een gevoel van zelfvertrouwen en allure geeft. Hun sieradenlijn, specifiek ontworpen voor vrouwen, is een ode aan de vrouwelijkheid en diversiteit van de drager. Elk stuk vertelt een verhaal, is vervaardigd met de grootste zorg en is bedoeld om meer dan alleen een accessoire te zijn - het is een persoonlijke, stijlvolle uitdrukking.

Over Orphelia 'Eliah' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7045

Orphelia staat bekend om haar betoverende sieraden die zowel tijdloze elegantie als hedendaagse designs belichamen. Het merk, dat een passie voor vakmanschap en aandacht voor detail koestert, creëert stukken die elke outfit accentueren en een vleugje klasse toevoegen. De Orphelia 'Eliah' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7045 is een prachtig staaltje van Orphelia's vakmanschap. Het is een verfijnd stukje juwelierskunst dat de vrouwelijke elegantie naar de voorgrond brengt en een uitnodiging is voor de moderne vrouw die haar stijl met professionaliteit verrijkt. De ketting straalt een sierlijke eenvoud uit met een eye-catching zirkonium hanger die gevangen is in sterling zilver. De vuurrode kleur van de edelsteen brengt een sensationeel contrast met het koelere zilver, waardoor een stuk ontstaat dat in het oog springt zonder overweldigend te zijn. Bij Ormoda, we geloven in de complete ervaring van luxe winkelen. Dit betekent dat u kunt genieten van gratis express verzending met premium koeriers voor uw Orphelia sieraden. Mocht uw aankoop niet geheel naar wens zijn, dan kunt u gebruikmaken van onze 30 dagen gratis retourneren service. Bovendien bieden we een tweejarige garantie op ons assortiment en staat ons deskundige klantenserviceteam altijd voor u klaar met hun expertise. Ormoda, met ervaring sinds 1976, zorgt ervoor dat uw online winkelervaring vlekkeloos en verzekerd verloopt.

Koop Orphelia 'Eliah' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7045 bij Ormoda

Bij Ormoda staat uw genoegen centraal in onze diensten. Wij begrijpen dat online shoppen voor luxe artikelen, zoals sieraden, meer vereist dan alleen een uitgebreide collectie. Daarom zorgen wij voor een onberispelijke klantenreis met voordelen zoals gratis express verzending met premium koeriers voor een snelle en veilige levering. Met ons beleid van 30 dagen gratis retourneren kunt u met een gerust hart winkelen. Onze tweejarige garantie biedt u bovendien extra zekerheid. En mocht u hulp nodig hebben, dan is ons team van ervaren klantensupport experts altijd slechts een klik of telefoontje verwijderd. Ormoda, een naam die ervaring sinds 1976 belooft, is het toonbeeld van klanttevredenheid en vertrouwen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Eliah' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7045
Orphelia® 'Eliah' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7045