Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Anna' Dames Witgoud 18K Oorhangers - Zilverkleurig OD-5335
SKU OD-5335

Orphelia® 'Anna' Dames Witgoud 18K Oorhangers - Zilverkleurig OD-5335

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 2.150,00
Availability: Op Voorraad
SKU OD-5335
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 2 varianten
Specificaties
SKU OD-5335
EAN 5415190117257
Gewicht 2.90 g
Modelnaam Anna
Merk Orphelia
Type edelsteen Diamant
Geslacht Vrouwen
Sluiting Leverback
Diameter g
Diamant helderheid small inclusions (SI1)
Kleur diamant H (Wit)
Hoogte 1.7cm
Kwantiteit van de diamanten 32
Zetting van de stenen Krallenfassung-Prongsetting
Edelsteenkleur Rood
Edelsteen hoeveelheid 2
Edelsteensoort Rhodolite Garnet
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 1.7cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Witgoud 18K
Total Gem Weigth 5.5
Breedte 1cm

Over Orphelia Oorbellen

Als een juweel van ongeëvenaarde elegantie en stijl, staat Orphelia hoog aangeschreven bij kenners van luxe horloges en sieraden. Opgericht met de intentie om tijdloze schoonheid en precisie te vangen in elk ontwerp, heeft Orphelia zich gespecialiseerd in het creëren van sieraden die niet alleen de tijd trotseren, maar ook de persoonlijkheid van de drager versterken met een onmiskenbare flair. Vakmanschap en aandacht voor detail kenmerken elk stuk in hun collectie, en weerspiegelen een erfgoed dat geworteld is in zowel traditie als innovatie. Voor de vrouw die op zoek is naar sieraden die haar uniciteit en verfijnde smaak weerspiegelen, biedt Orphelia een reeks stukken die spreken van een diep begrip van vrouwelijke kracht en gratie.

Over Orphelia 'Anna' Dames Witgouden 18 Karaats Oorhangers - Zilver OD-5335

Orphelia staat bekend om zijn uitzonderlijke ontwerpen en onberispelijke vakmanschap, een merk dat onmiskenbaar de belichaming is van vrouwelijkheid en luxe. Hun juwelen zijn gecreëerd voor de zelfverzekerde vrouw die waarde hecht aan professionaliteit zonder in te leveren op stijl en elegantie. Elk sierraad is een kunstwerk, verfijnd tot in de kleinste details, waarmee de drager haar individuele schoonheid en klasse kan benadrukken. De Orphelia 'Anna' Dames Witgouden 18 Karaats Oorhangers - Zilver OD-5335 getuigen van een hemelse verfijning en stijl. Een esthetisch plezier, deze oorhangers zijn bezet met prachtige, met zorg geselecteerde Rhodoliet Granaatstenen, bekend om hun dieprode kleur. Met 32 fonkelende diamanten, elk meesterlijk gezet in een krallenfassung-prongsetting, leveren deze oorbellen een ongeëvenaarde glans. Elke diamant is zorgvuldig gekozen op basis van kleur, met een rating van White/Wesselton (H), en small inclusions (SI1) voor een sublieme helderheid. Met een totaal gewicht van 5.50 karaat aan edelstenen en 0.27 karaat aan diamanten, stralen deze oorhangers een verleidelijke charme uit. Vervaardigd uit 18 karaats witgoud en afgewerkt in een zilveren schittering bieden ze een sublieme match met vele outfits en gelegenheden. De leverback sluiting zorgt voor een veilige en comfortabele fit. Het formaat, met een hoogte van 1.7cm en een breedte van 1cm, maakt ze tot een opvallende, maar toch stijlvol subtiele keuze voor dagelijks gebruik of speciale evenementen. Als Ormoda klant geniet u van extra voordelen die uw aankoopervaring net zo luxueus maken als de ouwelen zelf. U profiteert van gratis express-verzending met premium koeriersdiensten, waarmee uw nieuwe schatten snel en veilig worden bezorgd. Mocht uw aanschaf toch niet geheel naar wens zijn, bieden wij een 30-dagen retourbeleid zonder extra kosten. Een geruststelling voor de bewuste consument is onze tweejarige garantie op elk product. En met ervaring sinds 1976, kunt u altijd rekenen op onze deskundige klantenservice voor persoonlijk advies en ondersteuning.

Koop Orphelia 'Anna' Dames Witgouden 18 Karaats Oorhangers - Zilver OD-5335 bij Ormoda

Op Ormoda zijn we toegewijd aan het bieden van een winkelervaring die even weelderig is als de items die we aanbieden. Vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst tot het moment dat u uw sieraad draagt, zorgen wij ervoor dat uw interactie met ons vlekkeloos verloopt. Het begint allemaal met gratis express-verzending, waarbij we alleen samenwerken met top koeriersdiensten om ervoor te zorgen dat uw aankoop snel en veilig bij u thuis aankomt. Binnen een periode van 30 dagen na uw aankoop, mocht u niet volledig tevreden zijn, kunt u gebruik maken van onze gratis retourdienst. Vertrouwen in uw aankoop wordt verder versterkt door onze garantie van twee jaar op elk product. En mocht u tijdens het proces enige hulp nodig hebben, dan staat onze deskundige klantenondersteuning voor u klaar. Met onze opgebouwde expertise sinds 1976, kunt u erop vertrouwen dat wij elk facet van onze service net zo serieus nemen als de luxe sieraden die wij aanbieden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Anna' Dames Witgoud 18K Oorhangers - Zilverkleurig OD-5335
Orphelia® 'Anna' Dames Witgoud 18K Oorhangers - Zilverkleurig OD-5335