Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Alivina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7070
SKU ZH-7070

Orphelia® 'Alivina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7070

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Beautiful women silver sterling silver 925 chain with pendant setted with zirconium-length: 42+3 cm
€ 39,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7070
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZH-7070
EAN 5415190036619
Gewicht 0.68 g
Modelnaam Alivina
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Type edelsteen Zirkonia
Hoogte 4cm
Artikelsoort Collier
Lengte 42+3cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Parelkleur Wit
Parelvorm Ovaal
Parelgrootte 9.5-10.0mm
Parelsoort Zoetwater
Breedte 0.5cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia, een merk dat synoniem staat voor verfijning en tijdloosheid, heeft zich een gevestigde plaats verworven in de wereld van de sieraden. Met een diepgaande kennis van vakmanschap, geïnspireerd door zowel klassieke als moderne designs, straalt het merk een discreet soort luxe uit die vrouwen over de hele wereld aanspreekt. Orphelia creëert stukken die meer zijn dan alleen accessoires; het zijn belichamingen van persoonlijkheid en vrouwelijkheid. Elk detail wordt zorgvuldig ontworpen om de drager een gevoel van elegantie en klasse te geven. Als draagster van een Orphelia stuk, maak je geen stilzwijgend statement, maar fluister je een belofte van klasse en sublieme kwaliteit die van generatie op generatie gaat.

Over Orphelia 'Alivina' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7070

De Orphelia 'Alivina' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7070 is een schitterend sieraad dat de kern vormt van vrouwelijkheid en gratie. Alivina - de naam die zachtheid en levendigheid oproept, is perfect gekozen voor dit delicate sieraad. De ketting is vervaardigd uit 925 sterling zilver, erkend voor zijn puurheid en duurzaamheid, en belooft een levenslange glans. Met een lengte van 42+3 cm, valt de Alivina ketting op de perfecte plek, zachtjes rustend net boven de sleutelbeenderen, een ultieme vleugje verfijning aan je hals. De witte zoetwater gekweekte parel, ovaal van vorm en met de indrukwekkende grootte van 9.5-10.0mm, is subtiel doch opvallend, gecentreerd aan de ketting en vastgehouden door een klauwsluiting van een kreeft, een veilige en elegante keuze. Het fonkelen van de zirconium stenen voegt een extra sprankeling toe, die elk stukje licht gretig vangt en terugkaatst naar de bewonderende ogen. De hanger zelf heeft een grootte van 4 cm en een dikte van 0,5 cm, waardoor hij perfect is om zowel tijdens speciale gelegenheden als in het dagelijks leven te dragen. Orphelia's Alivina ketting is meer dan een accessoire; het is een verlengstuk van de individualiteit van elke vrouw, een kleinood dat belooft om de tand des tijds te weerstaan.

Koop Orphelia 'Alivina' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7070 bij Ormoda

Ervaar luxe winkelen met Ormoda's uitzonderlijke klantvoordelen. Bij Ormoda begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden we gratis expressverzending met premium koeriers aan, zodat u uw Orphelia 'Alivina' ketting snel in huis heeft. Mocht u toch een andere keuze willen maken, dan kunt u van onze 30 dagen gratis retourbeleid gebruik maken. In lijn met onze toewijding aan kwaliteit, bieden wij een tweejarige garantie op alle producten. En omdat we al sinds 1976 actief zijn, kunt u rekenen op onze deskundige klantenservice, om u door elke stap te leiden of vragen te beantwoorden. Bij Ormoda vinden we dat elke koopervaring zo moeiteloos en bevredigend mogelijk moet zijn.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Alivina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7070
Orphelia® 'Alivina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7070