Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Swarovski Swarovski

Authenticiteit Gegarandeerd

Swarovski® 'Tennis deluxe' Dames Metaal Armband (sieraad) - Zilverkleurig 5562088
SKU 5562088

Swarovski® 'Tennis deluxe' Dames Metaal Armband (sieraad) - Zilverkleurig 5562088

Swarovski Swarovski

Authenticiteit Gegarandeerd

Special Price € 199,00
-29% discount Regular Price € 280,00
Availability: Out of stock
SKU 5562088
-29% discount

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Specificaties
SKU 5562088
EAN 9009655620886
Modelnaam Tennis Deluxe
Merk Swarovski
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Armband
Lengte 17cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Metaal

Over Swarovski Armbanden

Swarovski, het merk dat synoniem staat voor het verfijnen van kristal tot kunst, vangt al meer dan een eeuw de essentie van luxe en innovatie. Sinds 1895 heeft de Oostenrijkse juwelier de wereld verlicht met zijn sprankelende creaties, die vaak verschijnen op prestigieuze podia en in de schijnwerpers van wereldberoemde evenementen. Met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, streeft Swarovski naar ontwerpen die de tijd trotseren, de vrouw verfraaien, en een vleugje glamour toevoegen aan elk kostbaar moment. Hun assortiment aan schitterende sieraden blijft voortbouwen op een erfgoed van traditie gecombineerd met hedendaags design, waardoor elke vrouw zich koninklijk kan voelen.

Over Swarovski 'Tennis Deluxe' Dames Armband van Basis Metaal - Zilver 5562088

De Swarovski 'Tennis Deluxe' armband is een voorbeeld van elegantie die een subtiele glans toevoegt aan elke outfit. Deze armband, exclusief ontworpen voor de vrouw met een verfijnde smaak, weerspiegelt een wereld van glamour waar Swarovski bekend om staat. Het is een studio waar elke zirconiumsteen met precieze aandacht is gezet in een sierlijk zilverkleurig basis metaal. Vier elke beweging van je pols met de Swarovski 'Tennis Deluxe' armband, die danst in een werveling van licht met elke subtiele beweging, het wit van de glinsterende zirconiumstenen benadrukkend, afgewerkt in een lengte van 17 cm die het mogelijk maakt voor een comfortabele pasvorm en dagelijks genot. Deze armband vertegenwoordigt niet alleen Swarovski's toewijding aan uitmuntendheid, maar is ook jouw persoonlijke uiting van elegantie en verfijnde smaak. De 'Tennis Deluxe' lijn staat bekend om zijn tijdloze aantrekkingskracht en deze specifieke creatie voegt daar een moderne twist aan toe zonder afbreuk te doen aan zijn klassieke allure.

Koop Swarovski 'Tennis Deluxe' Dames Armband van Basis Metaal - Zilver 5562088 bij Ormoda

Bij Ormoda wordt onze passie voor schoonheid en klanttevredenheid weerspiegeld in de diensten die we aanbieden. Met onze gratis expressverzending via premium koeriers en een 30-daagse gratis retourbeleid, streven we ernaar uw online winkelervaring zo vlekkeloos mogelijk te maken. U kunt rustig winkelen, wetende dat u ondersteund wordt door twee jaar garantie op elke aankoop en expert klantondersteuning die klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. Onze geschiedenis sinds 1976 getuigt van een diepgaande ervaring in het vak en toewijding aan onze klanten. Wij zijn er om u bij elke stap van het proces te begeleiden, zodat u met vertrouwen de perfecte Swarovski 'Tennis Deluxe' armband kunt selecteren. Uw tevredenheid is onze belofte, en we zijn er trots op deze ervaring met u te delen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.