Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7269
SKU ZR-7269

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7269

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 69,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU ZR-7269
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZR-7269
EAN 5415190147988
Gewicht 4.55 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.1cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia, een merk synoniem voor verfijning en stijl, heeft sinds haar oprichting een reputatie opgebouwd als producent van prachtige, kwalitatief hoogwaardige sieraden. Dit merk richt zich op de moderne vrouw die waarde hecht aan zowel de esthetiek als de duurzaamheid van haar sieraden. Elke ring, halsketting of oorbel van Orphelia is zorgvuldig ontworpen om de drager niet alleen een gevoel van luxe te bieden, maar ook om zelfvertrouwen en gratie uit te stralen. De aandacht voor detail en het gebruik van alleen de beste materialen kenmerkt deze collecties die zowel tijdloos als modieus zijn. Orphelia staat synoniem voor vakmanschap, waarbij elke creatie uiting geeft aan een diep begrip van sieradenontwerp.

Over Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7269

Orphelia, bekend om zijn verfijnde synergie tussen moderne ontwerpen en tijdloze elegantie, brengt u de Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7269. Deze ring is een uiting van vakmanschap en stijl. Vervaardigd uit het zuiverste 925 sterling zilver, heeft het een gestroomlijnd design dat de vingers siert met een subtiel spel van licht en schaduw. De rechthoekige vorm, omlijst met sprankelende zirconiumstenen, straalt klasse en verfijning uit. De helderwitte tint van de zirconiumstenen staat in mooi contrast met de zilveren metalen kleur, wat zorgt voor een tijdloze aantrekkingskracht. Met een breedte van 1.1cm is de ring opvallend, maar niet overweldigend, perfect voor dagelijks gebruik of om te schitteren tijdens speciale gelegenheden. Bij Ormoda geloven we dat uw tevredenheid onze erkenning is. Daarom bieden we uitmuntende voordelen zoals gratis expressverzending met premium koeriers, 30 dagen gratis retourneren, twee jaar garantie en deskundige klantenondersteuning die sinds 1976 ervaring heeft in het vak.

Koop Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7269 bij Ormoda

Uw ervaring met Ormoda wordt versterkt met onze exclusieve voordelen. Bij elke aankoop geniet u van gratis expresverzending, uitgevoerd door premium koeriers, zodat uw nieuwe Orphelia-ring snel en veilig bij u aankomt. Met onze 30 dagen gratis retourbeleid kunt u winkelen met een gerust hart. Wij bieden ook een royale tweejarige garantie op al onze producten. Bovendien staat ons team van experts klaar om u professionele klantenservice te bieden. Sinds 1976 zijn wij trots op onze expertise en zijn wij toegewijd aan het overtreffen van uw verwachtigen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7269
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7269