Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Rosékleurig ZH-7083
SKU ZH-7083

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Rosékleurig ZH-7083

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Beautiful women rosegold sterling silver 925 chain with pendant setted with zirconium-length: 42+3 cm
€ 39,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7083
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZH-7083
EAN 5415190037456
Gewicht 0.50 g
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Roze
Hoogte 0.8cm
Artikelsoort Collier
Lengte 42+3cm
Metaal kleur Rosé
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.3cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia is niet zomaar een merk; het is een symbool van verfijnde elegantie dat zich manifesteert in elk sieraad dat ze creëren. Elk stuk uit hun indrukwekkende collectie is geïnspireerd op de kracht en gratie van de vrouw, een viering van de delicatie en kracht van de vrouwelijke energie. De kernfilosofie van Orphelia berust op het leveren van kwaliteit en pracht die de drager niet alleen verfraait maar ook inspiratie en een gevoel van uniciteit biedt. Al decennialang hanteert Orphelia de hoogste standaarden in juwelierskunst, en de subtiele balans tussen tijdloze charme en moderne nuances heeft het merk een speciale plek gegeven in de harten van sieradenliefhebbers wereldwijd.

Over Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Rose ZH-7083

Orphelia, een merk dat staat voor vrouwelijke elegantie en verfijning, heeft een onmiskenbare reputatie opgebouwd in de wereld van sieraden. Met een toewijding aan vakmanschap en een oog voor detail heeft Orphelia het hart van velen veroverd door stukken te creëren die niet alleen mooi en tijdloos zijn maar ook de essentie van vrouwelijke charme uitstralen. Hun sieradenlijn weerspiegelt een combinatie van moderne trends met klassieke ontwerpen die generaties lang kunnen worden gekoesterd. Met de Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Rose ZH-7083 ervaart u een harmonie van elegantie en stijl. Deze prachtige ketting, vervaardigd uit 925 sterling zilver met een weelderige rosé gouden afwerking, biedt een verfijnde aanraking aan elke outfit. Het middelpunt van deze creatie is een subtiel vervaardigde hanger bezet met een zirkonium edelsteen in een delicate roze kleur. De lichte pasteltoon van de edelsteen is zorgvuldig uitgekozen om vrouwelijkheid en klasse uit te dragen, terwijl het een vleugje kleur en glans toevoegt aan uw dagelijkse look. De afmetingen van de hanger, een hoogte van 0.8cm met een breedte van 1.3cm, zorgen voor een elegant statement zonder overweldigend te zijn. De ketting zelf heeft een verstelbare lengte van 42+3cm, waardoor het op verschillende hoogtes gedragen kan worden in lijn met uw persoonlijke stijl. De gebruikte kreeftsluiting zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm rondom de nek. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om uw dagelijkse look een beetje op te fleuren, deze Orphelia ketting is een veelzijdige aanwinst voor elke sieradencollectie. Bij Ormoda begrijpen we dat uw sieraden niet alleen accessoires zijn; ze vertegenwoordigen uw persoonlijkheid en stijl. Daarom bieden we gratis expressverzending met premium koeriers, zodat uw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk bij u is. En mocht u om welke reden dan ook van gedachten veranderen, dan kunt u van onze 30 dagen gratis retourpolicy gebruikmaken. Bovendien krijgt u bij uw aankoop een garantie van twee jaar, wat blijk geeft van het vertrouwen in de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten. Tot slot staat onze klantenservice door experts altijd klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Ormoda bestaat sinds 1976, en onze jarenlange ervaring weerspiegelt zich in elk aspect van onze service en ieder product dat wij bieden.

Koop Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Rose ZH-7083 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat de aanschaf van een sieraad een belangrijk moment is, en we streven ernaar om deze ervaring zo vlekkeloos en vervullend mogelijk te maken. Met onze ongeëvenaarde voordelen, zoals gratis expressverzending met vooraanstaande koeriersdiensten, zorgen we ervoor dat uw kostbare sieraden snel en veilig worden bezorgd. Mocht u wat extra bedenktijd nodig hebben, dan is dat geen enkel probleem. Met onze 30 dagen gratis retourbeleid bieden we u de vrijheid om uw keuze te overdenken. Bovendien staat er een tweejaren garantie als teken van vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze sieraden. Onze klantenservice, die rijk is aan kennis en ervaring sinds 1976, staat te allen tijde klaar om uw verwachtingen te overtreffen en u te ondersteunen met expertise.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Rosékleurig ZH-7083
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Rosékleurig ZH-7083