Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7196
SKU ZA-7196

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7196

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 69,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZA-7196
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZA-7196
EAN 5415190060041
Gewicht 5.00 g
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Armband
Lengte 19cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.5cm

Over Orphelia Armbanden

Orphelia staat bekend om haar verfijning en vakmanschap in de wereld van sieraden. Gevestigd in het hart van de sieradenindustrie, heeft dit Belgische merk zich onderscheiden door een aanbod dat zowel traditie als innovatie combineert. Elke collectie wordt gekenmerkt door een diep begrip van femininiteit en luxe. Orphelia sieraden zijn ontworpen voor de moderne vrouw die haar persoonlijke stijl weet te waarderen en te versterken met elegante accessoires. Of het nu om subtiele of statement pieces gaat, Orphelia streeft ernaar om vrouwen een gevoel van verfijning en zelfvertrouwen te bieden. De ethische filosofie achter ieder ontwerp garandeert dat ieder stuk met respect voor vakmanschap en klant wordt geproduceerd.

Over Orphelia Dames Sterling Zilveren Armband - Zilver ZA-7196

Orphelia is al lang een vertrouwde naam in de wereld van sieraden, met een reputatie van elegantie en aandacht voor detail. Dit Belgische sieradenmerk zorgt al sinds haar oprichting voor dat iedere vrouw zich speciaal en gewaardeerd voelt. Met een keur aan stijlvolle ontwerpen haalt Orphelia de schoonheid van zilveren sieraden naar een hoger niveau, met zowel klassieke als moderne elementen die de draagster laten stralen. De Orphelia Dames Sterling Zilveren Armband - Zilver ZA-7196 is een toonbeeld van de vrouwelijke elegantie die Orphelia belichaamt. Deze armband, met een verfijnde breedte van 1,5 cm en een lengte van 19 cm, omarmt de pols op een subtiele maar opvallende manier. De schitterende witte zirkonium stenen zijn zorgvuldig geplaatst langs de armband, wat een betoverende glans biedt bij elk beweging van de hand. De armband is vervaardigd uit 925 sterling zilver, wat zorgt voor een duurzaam en hoogwaardig sieraad dat bij iedere gelegenheid gedragen kan worden. Het kreeftklauwslot zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, wat betekent dat deze prachtige armband zowel functioneel als modieus is. Het zilveren metaal heeft een klassieke uitstraling, maar de zirkoniums geven het een hedendaagse twist. Ormoda begrijpt het belang van klantervaring en biedt daarom uitsluitend premium service voor haar sieraden. Met inbegrip van gratis express verzending door premium koeriers, kan men ervan op aan dat de Orphelia armband snel en veilig zal arriveren. Voor extra gemoedsrust biedt Ormoda 30 dagen gratis retourneren, een tweejarige garantie en deskundige klantenservice. Dit alles ondersteund door ruim vier decennia ervaring sinds 1976. Wanneer men kiest voor Orphelia via Ormoda, kiest men niet alleen voor een uitzonderlijk sieraad, maar ook voor een onberispelijke service.

Koop Orphelia Dames Sterling Zilveren Armband - Zilver ZA-7196 bij Ormoda

Winkelen bij Ormoda staat garant voor een premium winkelervaring. Elk sieraad wordt geleverd met gratis expresverzending via eersteklas koeriersdiensten, zodat uw schatten snel en veilig worden bezorgd. Mocht u, om welke reden dan ook, besluiten dat uw aankoop toch niet helemaal is wat u zoekt, dan kunt u gebruikmaken van onze 30 dagen gratis retourbeleid. Daarnaast profiteert u van een tweejarige garantie op elk stuk, waarbij onze deskundige klantenservice altijd klaar staat om u te assisteren. Met onze jarenlange ervaring sinds 1976, zijn wij bij Ormoda toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke sieraden en klantenservice.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7196
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7196