Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-33395
SKU RD-33395

Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-33395

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 2.495,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU RD-33395
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU RD-33395
EAN 5415190150254
Gewicht 9.40 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Kleur diamant H (Wit)
Kwantiteit van de diamanten 48
Zetting van de stenen Pavé Setting
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Witgoud 18K
Breedte 1cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia juwelen reflecteren de kern van vrouwelijke schoonheid en zelfexpressie. Elke creatie is een liefdevol kunstwerk, geworteld in erfgoed en gemaakt voor de moderne vrouw. De kunstenaars achter Orphelia hebben een passie voor ontwerp, gebruikmakend van enkel de fijnste materialen en edelstenen. Met een natuurlijke flair voor het samenbrengen van luxe en toegankelijkheid, staat Orphelia voor sieraden die de tand des tijds doorstaan. Door zorgvuldig vakmanschap en een oog voor detail, straalt elk stuk een subtiele weelde uit die eigentijds en eeuwig is.

Over Orphelia® Dames Witgouden 18K Ring - Zilver RD-33395

Orphelia staat synoniem voor vrouwelijke elegantie en uitmuntende vakmanschap in de wereld van luxe juwelen. Elk sieraad van Orphelia is een toonbeeld van delicatesse en verfijndheid, ontworpen voor de vrouw die waarde hecht aan tijdloze elegantie. Hierbij is de nadruk gelegd op onberispelijke kwaliteit en verfijnde details, wat kenmerkend is voor de toewijding waarmee de juwelen van Orphelia zijn vervaardigd. De Orphelia® Dames Witgouden 18K Ring - Zilver RD-33395 biedt een schitterende expressie van luxe met zijn 48 briljant geslepen diamanten, nauwkeurig geplaatst in een pavézetting voor een continue stralende schitter. De diamanten, zorgvuldig geselecteerd met een zuiverheid van kleine insluitsels (SI1) en een kleurtypische voor Wesselton (H), vertegenwoordigen de voortreffelijke kwaliteit waar de naam Orphelia voor staat. Met een totaalgewicht van 0,62 karaat, stralen deze kostbare edelstenen een verfijnde klasse uit op de asymmetrische band van 1 cm breed. De combinatie van het schitterend witgoud en de fonkelende edelstenen resulteert in een sieraad dat niet alleen de blik vangt, maar ook het hart verovert. Of het nu is voor een speciale gelegenheid of als dagelijks luxe statement, deze ring is de perfecte keuze voor een vrouw die verlangt naar onderscheidend en subtiel design. Het kiezen voor Ormoda betekent dat u kunt rekenen op een reeks exclusieve voordelen. De liefde voor sieraden gaat gepaard met een toewijding aan klantenservice, wat blijkt uit de gratis expresverzending door premium koeriers en de maar liefst 30 dagen gratis retourmogelijkheid. Elk sieraad wordt geleverd met een garantie van twee jaar, wat de kwaliteit van uw kostbare aankoop waarborgt. Sinds 1976 is Ormoda deskundig in de sieradenbranche, wat u de zekerheid biedt dat u goed wordt geholpen bij iedere vraag. Al deze voordelen zijn onderdeel van de ervaring wanneer u kiest voor Ormoda - waar luxe en klantgerichtheid hand in hand gaan.

Koop Orphelia® Dames Witgouden 18K Ring - Zilver RD-33395 bij Ormoda

Met een toewijding aan uitmuntendheid biedt Ormoda uitzonderlijke voordelen om uw aankoop speciaal te maken. Geniet van de rust en het gemak met onze gratis express bezorgservice voor een snelle en veilige levering van uw juweel. Met onze 30-dagen gratis retourbeleid, kunt u uw aankoop maken met de vertrouwen dat wij achter de kwaliteit van onze producten staan. En met onze tweejarige garantie op ieder sieraad, kunt u gerust zijn dat uw investering beschermd is. Als u hulp nodig heeft, staat ons deskundig team klaar om u te helpen met elke vraag. Sinds 1976 is Ormoda uw betrouwbare partner in luxe sieraden, met ervaring en expertise die u kunt vertrouwen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-33395
Orphelia® Dames Witgoud 18K Ring (sieraad) - Zilverkleurig RD-33395