Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33214
SKU RD-33214

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33214

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 895,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU RD-33214
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU RD-33214
EAN 5415190149982
Gewicht 2.40 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Kleur diamant H (Wit)
Kwantiteit van de diamanten 5
Zetting van de stenen Channel setting
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Goud
Metaalsoort Geelgoud 18K
Breedte 0.3cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia, een merk geboren uit passie en toewijding aan het ambacht van juwelen, straalt luxe en exclusiviteit uit. Met een focus op verfijnde designs en kwaliteitsmaterialen, streeft Orphelia ernaar om iedere vrouw zich speciaal te laten voelen door haar een vleugje elegantie te bieden. Door alleen gebruik te maken van hoogwaardig 18-karaats goud en nauwgezet geselecteerde diamanten, is Orphelia synoniem geworden voor kwaliteit en klasse in de sieradenindustrie. Elk sieraad vertelt een verhaal van verfijning, bedoeld om de schoonheid van de vrouw die het draagt te onderstrepen en te accentueren. Het merk is sterk geworteld in traditie, maar kijkt tevens vooruit, immer in de weer om innovatieve ontwerpen te introduceren die overeenstemmen met de huidige trends zonder de tijdloze elegantie te verliezen.

Over Orphelia Damesring in 18-karaats geelgoud - Goud RD-33214

Orphelia staat synoniem voor vrouwelijke elegantie en professionaliteit binnen de wereld van luxesieraden. Elk stuk is met zorg ontworpen om haar rijke traditie van vakmanschap te weerspiegelen, waardoor het een perfecte aanvulling is voor de vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en verfijning. De Orphelia Damesring in 18-karaats geelgoud - Goud RD-33214 onderscheidt zich door de heldere Wesselton (H) diamanten, elk zorgvuldig gekozen voor hun briljantie. Met vijf glinsterende stenen in een kanaalzetting, biedt deze ring een tijdloze uitstraling met een totaal gewicht van 0,2 karaat diamant. De discretie van de kleine insluitsels (SI1) staat garant voor een betoverende schittering, terwijl de ringbreedte van 0,3 cm een subtiele elegantie verleent aan elke handbeweging. Orphelia juwelen staan bekend om hun verfijning en duurzaamheid, en deze ring is geen uitzondering. Of het nu gaat om een markante toevoeging aan uw dagelijkse ensemble of als een lichtenpunt op speciale gelegenheden, de Damesring in 18-karaats geelgoud vertegenwoordigt de perfecte symbiose van moderne luxe en tijdloze charme. Elk element van het ontwerp is erop gericht de draagster te laten schitteren en haar unieke persoonlijkheid te onderstrepen. Met de ervaring van Ormoda sinds 1976 zijn we trots op ons vermogen om uitzonderlijke privileges aan te bieden. Wij begrijpen dat de keuze voor een perfect sieraad net zo belangrijk is als de aankoop zelf. Daarom kunt u rekenen op gratis express verzending met premium koeriers, 30 dagen gratis retourneren, tweejarige garantie en deskundige klantensupport om uw ervaring onvergetelijk te maken.

Koop Orphelia Damesring in 18-karaats geelgoud - Goud RD-33214 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat de ervaring van online shoppen net zo belangrijk is als het sieraad zelf. Daarom stellen we alles in het werk om een premium service aan te bieden. Ons robuste pakket aan voordelen omvat gratis express verzending door gerenommeerde koeriers, waardoor uw nieuwe aankoop snel en veilig bij u aankomt. Mocht u om welke reden dan ook van gedachten veranderen, dan kunt u gebruikmaken van onze 30 dagen gratis retourneren service. Daarnaast ondersteunen we uw aankoop met een geruststellende tweejarige garantie. En mocht u hulp nodig hebben, ons team van deskundige klantensupport staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bij Ormoda koopt u niet alleen een sieraad; u investeert in een ervaring die ondersteund wordt door onze expertise sinds 1976.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33214
Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33214