Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Bicolore 18K Ring (sieraad) - Zilver/Goud RD-3277
SKU RD-3277

Orphelia® Dames Bicolore 18K Ring (sieraad) - Zilver/Goud RD-3277

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 0,00
Availability: Out of stock
Only %1 left
SKU RD-3277

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Specificaties
SKU RD-3277
EAN 5415190149654
Gewicht 7.60 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Kleur diamant H (Wit)
Kwantiteit van de diamanten 9
Zetting van de stenen Channel setting
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Zilver/Goud
Metaalsoort Bicolore 18K
Breedte 0.5cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia sieraden staan bekend om hun gratie en elegantie, die de kern vormen van hun visie. Het belichamen van vrouwelijke verfijning, elk stuk is zorgvuldig ontworpen om de schoonheid van de draagster te accentueren. Orphelia vestigt zich als een merk dat trots is op zijn ambachtelijke uitmuntendheid en aandacht voor detail. Met een rijke geschiedenis, is de belofte van kwaliteit en duurzaamheid bij elke stap evident, van het ontwerp tot de uiteindelijke afwerking van elk sieraad. Het gebruik van luxe materialen, gekoppeld aan tijdloze ontwerpen, stelt Orphelia in staat om stukken te creëren die niet alleen vandaag de dag worden gewaardeerd, maar ook bestemd zijn om over te gaan als erfstukken aan toekomstige generaties. De toewijding aan esthetiek en kwaliteit is wat Orphelia onderscheidt en maakt dat elke vrouw die een Orphelia-sieraad draagt, zich zowel gezien als begrepen voelt in haar persoonlijke stijl.

Over Orphelia® Dames Twee-Tonen 18K Ring - Zilver/Goud RD-3277

Een sieraad is meer dan een accessoire; het is een statement van stijl en verfijning. Deze erfenis wordt voortgezet door de Orphelia® Dames Twee-Tonen 18K Ring - Zilver/Goud RD-3277, een prachtig voorbeeld van Orphelia's toewijding aan elegantie en kwaliteit. Met een kanaalinstelling, sprankelende witte diamanten van Wesselton (H) kleur en kleine inclusies (SI1) helderheid, straalt deze ring een tijdloze luxe uit. Negen nauwkeurig geslepen diamanten, in totaal 0.36 karaat, vangen moeiteloos het licht op met elke beweging. De combinatie van zilver en goud in het 18-karaats twee-tonig metaal voegt een moderne twist toe aan het klassieke ontwerp. Afgewerkt met een ringbreedte van 5mm, biedt deze ring een comfortabele maar opvallende presence aan de hand. Verder wordt het verfijnde design aangevuld door de ronde, witte diamanten die synoniem staan voor pure klasse.

Koop Orphelia® Dames Twee-Tonen 18K Ring - Zilver/Goud RD-3277 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat het online kopen van sieraden een ervaring van vertrouwen en gemak moet zijn. Daarom bieden we gratis expressverzending met premium koeriers, waardoor uw nieuwe aanwinst snel en veilig bij u thuis wordt bezorgd. Ons 30 dagen gratis retourbeleid biedt u de flexibiliteit om te zorgen dat uw keuze perfect bij u past. Met een garantie van twee jaar op elk product garanderen we de duurzaamheid en kwaliteit van uw sieraad. Daarnaast staat onze klantenservice voor u klaar om deskundige ondersteuning te bieden bij elke stap van uw aankoop. Met onze ervaring sinds 1976, weet u dat u bij Ormoda kiest voor een service die net zo tijdloos is als de sieraden die wij aanbieden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.