Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7083
SKU MON-7083

Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7083

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

De orphelia gold watches mon-7083 voor dames is uitgerust met een quartz uurwerk en een geel-goud kast. De wit wijzerplaat is gehuisvest in een yellow gold gekleurde kast en een zwart leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
€ 1.890,00
Availability: Op Voorraad
SKU MON-7083
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering dinsdag, 07 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU MON-7083
EAN 5400470243320
Gewicht 9.50 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Horloge
Geslacht Vrouwen
Waterbestendigheid Diepte No Water Resistant
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 14mm
Battery Product Specific
Kalender Datum
Kastkleur Goud
Diameter 25mm
Kastmateriaal Geel-Goud
Vorm Rond
Kastdikte 6mm
Kleur wijzerplaat Wit
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Dress
Mechanisme Quartz
Stamp Type 750

Over Orphelia Horloges

Orphelia straalt pure klasse uit met horloges die meer zijn dan tijdwaarnemers; ze zijn het toonbeeld van luxe en elegantie. Dit prestigieuze merk is opgericht met het oog op de moderne vrouw en biedt horloges die niet alleen de tijd vertellen, maar ook het verhaal van individuele stijl en raffinement. Fijnzinnig vakmanschap gecombineerd met innoverend design zorgt ervoor dat elke Orphelia creatie een tijdloos stuk is dat de essentie van vrouwelijke schoonheid vangt.

Over Orphelia® Analoge Dameshorloge MON-7083

Orphelia is een merk dat symbool staat voor vrouwelijke elegantie en professionaliteit, met een vleugje luxe die elke outfit vervolmaakt. Dit merk, dat zich specifiek richt op vrouwen die weten wat ze willen, biedt een perfecte mix van tijdloos design en hedendaagse trends. Als je een horloge van Orphelia draagt, kies je niet alleen voor een stijlvol accessoire, maar ook voor een statement van zelfverzekerdheid en gratie. De Orphelia® Analoge Dameshorloge MON-7083 is een weerspiegeling van de luxe en stijl die het merk Orphelia uitstraalt. Dit horloge is een echte blikvanger met zijn gele gouden horlogekast van 25mm die schittert tegen het contrast van een stijlvol zwart lederen bandje. Het ronde ontwerp met een kastdikte van slechts 6mm omarmt de pols op een subtiele en verfijnde manier. De witte wijzerplaat, beschermd door mineraalglas, biedt een heldere achtergrond voor de duidelijk leesbare wijzers en urenmarkeringen. Het horloge, aangedreven door een kwartsbeweging, verzekert precisie en betrouwbaarheid. De combinatie van het gele goud met het zwarte leer geeft een klassieke, doch tijdloze uitstraling die past bij zowel formele gelegenheden als alledaagse activiteiten. Bij Ormoda streven we ernaar uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is waarom we exclusieve voordelen bieden zoals gratis expresverzending via onze premium koeriersdiensten. Onze 30 dagen gratis retourbeleid, een tweejarige garantie op alle producten en deskundige klantenondersteuning zijn gericht op uw tevredenheid en gemoedsrust. En dat allemaal met de decennialange ervaring van Ormoda sinds 1976.

Koop Orphelia® Analoge Dameshorloge MON-7083 bij Ormoda

Kies voor Ormoda en geniet van voordelen die uw shopervaring verrijken. Bij ons profiteert u van gratis expresverzending, een zorgeloze 30 dagen retourperiode, een garantie van twee jaar op al onze producten en behulpzame klantenservice die u met expertise te woord staat. Ervaar de traditie en betrouwbaarheid van Ormoda, al sinds 1976 een naam van vertrouwen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7083
Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7083