Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

Lacoste® Multi Dial 'Replay' Heren Horloge 2011177
SKU 2011177

Lacoste® Multi Dial 'Replay' Heren Horloge 2011177

Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

De lacoste replay 2011177 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De zwart wijzerplaat is gehuisvest in een zwart gekleurde kast en een zwart leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 139,50
-26% discount Regular Price € 189,00
Availability: Out of stock
SKU 2011177
-26% discount

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Specificaties
SKU 2011177
EAN 7613272460002
Gewicht 66.00 g
Modelnaam Replay
Merk Lacoste
Artikelsoort Horloge
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 20mm
Kalender Day-Date
Kastkleur Zwart
Diameter 44mm
Kastmateriaal RVS
Vorm Rond
Kastdikte 10mm
Lug to Lug hoogte 49mm
Kleur wijzerplaat Zwart
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Multi-Wijzerplaat
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Lacoste Horloges

Lacoste, een merk met een rijke geschiedenis die synoniem staat voor prestige en vernieuwing, biedt een brede range aan horloges die kwaliteit en Franse elegantie belichamen. Met hun sportieve erfgoed dat zich manifesteert in elk ontworpen stuk, richt Lacoste zich op de modebewuste man die waarde hecht aan een stijlvolle, doch casual uitstraling. Of het nu een uitdrukking is van klasse op het tennisveld of een tijdloos accessoire voor het dagelijks leven, Lacoste streeft ernaar om duurzaamheid en comfort te combineren met een ongeëvenaard gevoel voor detail en vakmanschap. Lacoste is meer dan alleen een merk; het is een levensstijl die aspiratie en toegankelijkheid met elkaar verweeft.

Over Lacoste® Multi Dial 'Replay' Herenhorloge 2011177

Het illustere merk Lacoste brengt een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van de moderne man met de Lacoste® Multi Dial 'Replay' Herenhorloge 2011177. Deze horloge vangt de essentie van mannelijkheid met een krachtige zwarte kleurstelling die doorloopt van de rondvormige roestvrijstalen kast tot aan de comfortabele leren band. De horlogekast, met een diameter van 44mm en een dikte van 10mm, herbergt een betrouwbaar quartz uurwerk en pronkt met een tijdloos ontwerp. De zwarte wijzerplaat is voorzien van een mineraalglas en geeft de dag en datum weer op een geordende en leesbare wijze dankzij de multi dial display. De band, elegante in zijn eenvoud, heeft een lengte van 21cm en een breedte van 20mm, en is bevestigd met een solide gesp die zorgt voor een aanpasbare en veilige pasvorm. Met de 5 bars water resistente capaciteit kunt u gerust zijn dat dit horloge bestand is tegen onverwachte spetters of regenbuien. De afstand van lug tot lug is een commande 49mm, wat bijdraagt aan de robuuste aanwezigheid van het horloge op de pols. Lacoste® Replay is niet slechts een tijdwaarnemer, het is een verklaring van uw persoonlijke stijl en professionaliteit.

Koop Lacoste® Multi Dial 'Replay' Herenhorloge 2011177 bij Ormoda

Bij Ormoda geloven we dat uw online winkelervaring net zo voornaam en verfijnd zou moeten zijn als het product zelf. Daarom bieden wij gratis express verzending met premium koeriersdiensten voor al onze horloges, inclusief de Lacoste® Multi Dial 'Replay' Herenhorloge 2011177. Het retourneren van uw aankoop binnen 30 dagen is kosteloos, een blijk van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en service. Onze klanten genieten bovendien van een tweejarige garantie, wat een teken is van de duurzaamheid en tijdloze waarde die wij leveren. Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Onze experts in klantenondersteuning staan altijd klaar om u met vriendelijke professionaliteit te begeleiden. Met onze ervaring sinds 1976, onderscheidt Ormoda zich als een vertrouwde naam in de wereld van luxe horloges en sieraden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.