Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

Lacoste® Multi Dial 'Endurance' Heren Horloge 2011207
SKU 2011207

Lacoste® Multi Dial 'Endurance' Heren Horloge 2011207

Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

De lacoste endurance 2011207 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De zwart wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zilverkleurig rvs band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 119,50
-33% discount Regular Price € 179,00
Availability: Out of stock
SKU 2011207
-33% discount

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Beschikbaar in 1 varianten
Specificaties
SKU 2011207
EAN 7613272486842
Gewicht 139.00 g
Modelnaam Endurance
Merk Lacoste
Artikelsoort Horloge
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Band Kleur Zilver
Bandmateriaal RVS
Breedte van de riem 20mm
Kalender Datum
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter 43mm
Kastmateriaal RVS
Vorm Rond
Kastdikte 11mm
Lug to Lug hoogte 51mm
Kleur wijzerplaat Zwart
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Multi-Wijzerplaat
Bandsluiting Fold over with push button clasp
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Lacoste Horloges

Lacoste is een merk dat synoniem staat voor een moeiteloze stijl, die de fijne lijn tussen casual en verfijnd belichaamt. Opgericht door tennislegende René Lacoste, is het merk beroemd geworden door zijn iconische poloshirt, en heeft zich sindsdien uitgebreid naar een volledig assortiment van kleding en accessoires, waaronder een elegante horlogecollectie. Lacoste horloges zijn gecreëerd met aandacht voor kwaliteit, innovatie en het klassieke 'preppy' uiterlijk dat het merk decennia lang heeft gedefinieerd. Elke tijdswaarnemer is zorgvuldig ontworpen om de gebruiker niet alleen een instrument voor tijdmeting te bieden, maar ook een stijlvol accessoire dat bij diverse gelegenheden gedragen kan worden.

Over Lacoste® Multi Dial 'Endurance' Herenhorloge 2011207

Het Lacoste 'Endurance' herenhorloge 2011207 onderscheidt zich door zijn mannelijke uitstraling en professioneel vriendelijke charme. Dit horloge, met een tijdloos en toch modern design, is perfect voor de man die zowel op het werk als in het weekend gevoel voor stijl toont. De robuuste roestvrijstalen kast van 43mm met een matzilveren afwerking en een dikte van 11mm straalt kracht uit zonder in te boeten aan verfijning. Het zwarte horlogevlak wordt beschermd door mineraalglas en versterkt de mannelijke uitstraling van het horloge, terwijl de veelzijdige multi-dial-functie zorgt voor functionaliteit bij elke blik. De 20mm brede zilveren roestvrijstalen band met een comfortabele lengte van 21cm geeft het horloge zijn complete 'Endurance' uitstraling. De band sluit soepel met een vouwsluiting voorzien van een drukknop, wat de draagbaarheid optimaliseert. De datumfunctie en 5-bar waterbestendigheid maken dit horloge uitermate geschikt voor de actieve man die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Met quartz beweging voor nauwkeurige tijdmeting en een lug-naar-lug hoogte van 51mm is deze tijdswaarnemer een ware belichaming van Lacoste's erfgoed van sportieve elegantie.

Koop Lacoste® Multi Dial 'Endurance' Herenhorloge 2011207 bij Ormoda

Het kiezen voor Ormoda betekent niet alleen dat u een prachtig Lacoste 'Endurance' herenhorloge 2011207 in huis haalt, maar ook dat u van onze exclusieve Ormoda-voordelen geniet. Elke aankoop wordt vergezeld van gratis express verzending met eersteklas koerierservices, zodat uw nieuwe uurwerk zo snel mogelijk bij u is. En mocht het horloge niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Bovendien zorgt onze tweejarige garantie voor een zorgeloze ervaring. Ons team van klantenservice experts staat klaar om u bij elke vraag of zorg te helpen. Sinds 1976 bouwt Ormoda aan vertrouwen en klanttevredenheid, en dat ziet u terug in elk aspect van onze dienstverlening.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.