Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Layla' Dames Horloge 1782454
SKU 1782454

Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Layla' Dames Horloge 1782454

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

De tommy hilfiger layla 1782454 voor dames is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De wit wijzerplaat is gehuisvest in een rosékleurig gekleurde kast en een wit leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 99,50
-44% discount Regular Price € 179,00
Availability: Op Voorraad
SKU 1782454
-44% discount
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 2 varianten
Specificaties
SKU 1782454
EAN 7613272450621
Gewicht 48.00 g
Modelnaam Layla
Merk Tommy Hilfiger
Artikelsoort Horloge
Geslacht Vrouwen
Waterbestendigheid Diepte 3 BAR / 3 ATM / 30m / 100ft
Band Kleur Wit
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 17mm
Kalender Day-Date
Kastkleur Rosékleurig
Diameter 38mm
Kastmateriaal RVS
Vorm Rond
Kastdikte 10mm
Lug to Lug hoogte 42mm
Kleur wijzerplaat Wit
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Multi-Wijzerplaat
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Tommy Hilfiger Horloges

Tommy Hilfiger, een toonaangevend merk met een erfenis die zich uitstrekt over meerdere decennia, belichaamt de essentie van een klassieke Amerikaanse stijl doordrenkt met een preppy twist. De kleding, accessoires en horloges van Tommy Hilfiger zijn gekenmerkt door hun frisse en jonge geest, evenals hun onmiskenbare streven naar uitmuntendheid. De collecties zijn geïnspireerd door iconische Amerikaanse symbolen en worden voortdurend gemoderniseerd met een vleugje innovatie en creativiteit. Bij het ontwerpen van horloges legt Tommy Hilfiger de focus op zowel vorm als functionaliteit, en streeft ernaar om elke keer weer een tijdloze elegantie te creëren. Bij dit gerespecteerde merk is ieder ontwerp een weerspiegeling van het zelfverzekerde en optimistische karakter waar dit label voor staat. Dit is ook zichtbaar in de stijlvolle details en kwalitatieve materialen die in elk uurwerk worden ingezet. De horloges zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een statement van smaak en een ode aan zelfexpressie.

Over Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Layla' Horloge voor Dames 1782454

Als uitzonderlijk model binnen de Tommy Hilfiger collectie straalt het 'Layla' horloge voor dames een moeiteloze elegantie uit die past bij elke gelegenheid. Met referentienummer 1782454 biedt deze horloge een unieke combinatie van functionaliteit en verfijnde stijl. De casual look wordt op geheel eigen wijze vertolkt door het 38mm ronde horlogekast in roségoud, vervaardigd van roestvrij staal met een dikte van slechts 10mm, waardoor het horloge een subtiele uitstraling heeft aan de pols. De witte wijzerplaat, beschermd door mineraalglas, biedt een heldere, duidelijke leesbaarheid, terwijl de elegante wit lederen band met een lengte van 19cm en een breedte van 17mm het design tot een comfortabel geheel maakt. De band sluit met een klassieke gesp en voegt een tijdloze charme toe aan het geheel. De Layla heeft ook een dag-datum functie, wat zorgt voor praktische dagelijkse bruikbaarheid naast de schoonheid ervan. Het horloge is tot 3 bar waterbestendig en is uitgevoerd met een Multi Dial display, wat zorgt voor een dynamische en boeiende weergave van de tijd. Met de combinatie van de quartz uurwerkprecisie en de karakteristieke esthetiek biedt de Tommy Hilfiger 'Layla' een onmiskenbare allure die vrouwen over de hele wereld zal aanspreken. De kast hecht zich van lug tot lug op een hoogte van 42mm aan de band, en creëert een evenwichtig profiel dat zowel stijl als comfort biedt.

Koop Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Layla' Horloge voor Dames 1782454 bij Ormoda

Ormoda staat al sinds 1976 bekend om haar expertise en klantgerichtheid. Wanneer u kiest voor het 'Layla' horloge voor dames van Tommy Hilfiger, profiteert u niet alleen van de uitstraling van dit prachtige horloge, maar ook van de uitzonderlijke Ormoda voordelen. We zijn trots onze klanten gratis expressverzending te kunnen bieden met premium koeriers, zodat uw nieuwe tijdloze investering snel en veilig arriveert. Mocht u om welke reden dan ook besluiten dat uw aankoop toch niet helemaal naar wens is, dan kunt u binnen 30 dagen gebruikmaken van onze gratis retour policy. Bovendien ontvangt u een garantie van twee jaar op uw horloge, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw aankoop. Onze klantenservice experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw keuze. Bij Ormoda zetten we ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid, elke stap van de weg.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Layla' Dames Horloge 1782454
Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Layla' Dames Horloge 1782454