Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Analoog 'Collin' Heren Horloge 1791769
SKU 1791769

Tommy Hilfiger® Analoog 'Collin' Heren Horloge 1791769

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

De tommy hilfiger collin 1791769 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De blauw wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zwart leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 89,00
-36% discount Regular Price € 139,00
Availability: Out of stock
SKU 1791769
-36% discount

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Beschikbaar in 1 varianten
Specificaties
SKU 1791769
EAN 7613272384018
Gewicht 70.00 g
Modelnaam Collin
Merk Tommy Hilfiger
Artikelsoort Horloge
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 23mm
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter 44mm
Kastmateriaal RVS
Vorm Rond
Kastdikte 10mm
Kleur wijzerplaat Blauw
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Tommy Hilfiger Horloges

Sinds hun oprichting heeft Tommy Hilfiger zich altijd gericht op het creëren van mode die de essentie vangt van klassieke Amerikaanse stijl, gecombineerd met een preppy twist. Het merk is uitgegroeid tot een van de meest herkenbare lifestylemerken wereldwijd, bekend om zijn gedurfde en toch verfijnde ontwerpen. Een Tommy Hilfiger-horloge is meer dan een tijdmeetinstrument; het is een weerspiegeling van een iconische merkfilosofie die innovatie, kwaliteit en Amerikaanse charme weet te versmelten tot een stijlvol accessoire voor de moderne man. Elk uurwerk draagt de karakteristieke navy-, rood- en wittinten, met aandacht voor fijne details en vakmanschap. Of u nu een horloge kiest voor dagelijks gebruik of als statement voor een speciale gelegenheid, met een Tommy Hilfiger uurwerk op uw pols straalt u zelfverzekerdheid en klasse uit.

Over Tommy Hilfiger Analoge 'Collin' Herenhorloge 1791769

Tommy Hilfiger, een merk synoniem voor het belichamen van de klassieke Amerikaanse cool, presenteert de 'Collin' Herenhorloge 1791769, een tijdloze toevoeging aan de garderobe van iedere man die houdt van casual elegantie met een professionele uitstraling. Met een robuuste 44mm roestvrijstalen behuizing en een helderblauwe wijzerplaat, ademt dit horloge de kwaliteit en stijl waar Tommy Hilfiger om bekend staat. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen, terwijl de comfortabele lederen band met gespsluiting ervoor zorgt dat het horloge stevig om de pols blijft zitten. Of u nu op kantoor bent of op uw vrije dag door de stad dwaalt, de 'Collin' is uw betrouwbare partner. De analoge uuraanduiding wordt aangedreven door een kwartsuurwerk, de 5 bar waterbestendigheid betekent dat hij bestand is tegen regen en spatwater. Een horloge van dit kaliber is meer dan een instrument om de tijd te meten; het is een uiting van persoonlijke stijl en aandacht voor kwaliteit.

Koop Tommy Hilfiger Analoge 'Collin' Herenhorloge 1791769 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat de service rondom uw aankoop net zo belangrijk is als het product zelf. Daarom bieden we gratis expressverzending met premium vervoerders, zodat u uw nieuwe 'Collin' herenhorloge snel en veilig in huis heeft. Bovendien bieden we een zorgeloze 30 dagen gratis retournering voor extra gemoedsrust. Elk horloge komt met een twee jaar durende garantie en u kunt rekenen op onze deskundige klantensupport bij al uw vragen of behoeften. Met onze ervaring sinds 1976 onderscheiden wij ons door een aanpak waar de klant altijd centraal staat.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.