Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7346
SKU ZH-7346

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7346

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 29,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7346
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZH-7346
EAN 5415190090819
Gewicht 0.70 g
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Hoogte 1.3cm
Artikelsoort Collier
Lengte 45cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver
Breedte 0.8cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia is een symbool van verfijndheid en tijdloze schoonheid. Deze bekende juwelenmerk heeft haar naam gevestigd door vakmanschap te combineren met elegant design, waardoor elk stuk een weerspiegeling is van exclusiviteit. Met een diepe begrip voor de moderne vrouw, creëert Orphelia sieraden die niet alleen de trends volgen maar ook een onderscheidend kenmerk van stijl zijn. Elke creatie is een harmonieuze blend van tradition en moderniteit, ontworpen om iedere gelegenheid een sprankje luxe te geven. De toewijding aan kwaliteit en detail is wat Orphelia scheidt van de rest, en maakt hun collectie een favoriet voor vrouwen die de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit waarderen.

Over Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7346

Introductie van de Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - een iconisch sieraad dat elegantie en klasse belichaamt. Met zijn sierlijke ontwerp straalt deze ketting met hanger een verfijnde charme uit die iedere vrouwelijke garderobe complementeert. Het oog voor detail is terug te zien in de prachtig geslepen zirkonium steen die schittert als een echte diamant. Met een hoogte van 1.3cm en een breedte van 0.8cm, is de hanger subtiel maar opvallend genoeg om een statement te maken. De kettingzelf, met een gepaste lengte van 45cm, valt mooi rond de hals en wordt veilig vastgemaakt met een stevige kreeftklauwsluiting. Vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, staat deze halsketting symbool voor duurzaamheid en kwaliteit, en behoudt zijn schoonheid door de tijd heen. De zilveren kleur van de ketting biedt veelzijdigheid en kan prachtig gedragen worden bij verschillende outfits en gelegenheden. ZH-7346 is meer dan een accessoire; het is een belofte van luxe en verfijning, een toevoeging die elke outfit naar een hoger niveau tilt. Dit juweel van Orphelia bewijst dat ware elegantie vaak te vinden is in de eenvoud van een prachtig ontworpen stuk.

Koop Orphelia® Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7346 bij Ormoda

Bij Ormoda geloven we dat luxe hand in hand gaat met uitzonderlijke service. Daarom geniet u met uw aankoop van gratis expresverzending met premium koeriers. Onze 30 dagen gratis retourbeleid geeft u de vrijheid om uw keuze desgewenst te heroverwegen. Elk Orphelia sieraad komt ook met een tweejarige garantie, wat uw geruststelling biedt over onze kwaliteitscommitment. Onze deskundige klantondersteuning staat voor u klaar om een vlekkeloze ervaring te garanderen. Met ervaring sinds 1976, is Ormoda uw betrouwbare partner in de zoektocht naar het perfecte sieraad.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7346
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7346