Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7341
SKU ZH-7341

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7341

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 45,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7341
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 22 apr,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZH-7341
EAN 5415190090925
Gewicht 2.50 g
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Hoogte 2cm
Artikelsoort Collier
Lengte 45cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 2.5cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia is een merk dat zijn wortels heeft in de passie voor schoonheid en de kunst van sieraden. Met een rijke geschiedenis in het creëren van stijlvolle en hoogwaardige sieraden is Orphelia niet alleen een naam die vertrouwen inboezemt, maar ook een bron van trots voor velen die de kunst van het sieraad hoog in het vaandel dragen. Het merk richt zich op het vervaardigen van sieraden die de essentie van vrouwelijkheid vangen en transformeren in tijdloze stukken die gedurende vele jaren gekoesterd kunnen worden. Elk stuk is het resultaat van doordacht ontwerp, vakmanschap en een diepgaande aandacht voor detail, waarmee Orphelia een synoniem is geworden voor elegantie en kwaliteit.

Over Orphelia Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7341

Orphelia heeft zich ontpopt tot een merk dat vakmanschap en vrouwelijke elegantie moeiteloos combineert en dit is schitterend weerspiegeld in de Orphelia Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7341. Dit sieraad, ontworpen voor de hedendaagse vrouw die verfijning waardeert in elke kromming en bocht, viert het samenspel van tijdloze ontwerpen met de traditionele toewijding aan kwaliteit. De ketting is gemaakt van 925 sterling zilver, een keuze van metaal die zowel de duurzaamheid als de zachte glans garandeert die essentieel zijn voor het benadrukken van de natuurlijke schoonheid van degene die het draagt. Voor degenen die de schittering van een welgeplaatste edelsteen niet kunnen weerstaan, zal de witte zirkonium hanger van 2cm hoog en 2.5cm breed zeker bekoren. Dit juweel rust aan een elegante ketting van 45 cm, afgewerkt met een stevige kreeftsluiting die ervoor zorgt dat uw kostbare bezit veilig gedragen kan worden, dag in dag uit. Of het nu is om een speciale gelegenheid extra luister bij te zetten of om uw dagelijkse outfit een subtiele hint van glamour te geven, de Orphelia Dames Sterling Zilveren Ketting is uw perfecte metgezel.

Koop Orphelia Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7341 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we het belang van service die even betoverend is als onze sieraden. Daarom profiteert u als onze gewaardeerde klant van gratis express verzending door premium koeriers wanneer u uw Orphelia sieraden bestelt. Voor extra gemoedsrust bieden we ook 30 dagen gratis retourneren aan, een beleid dat de keuzevrijheid en tevredenheid van onze klanten garandeert. Elk sieraad wordt vergezeld door een tweejarige garantie, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring. Plus, ons team van deskundige klantondersteuning staat altijd paraat om u te begeleiden bij uw keuze of om eventuele vragen te beantwoorden. Met onze ervaring sinds 1976, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij Ormoda.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7341
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7341