Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Joya' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7088
SKU ZH-7088

Orphelia® 'Joya' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7088

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Beautiful women silver sterling silver 925 chain with pendant setted with zirconium-length: 42+3 cm
€ 49,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7088
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 6 varianten
Specificaties
SKU ZH-7088
EAN 5415190038705
Gewicht 1.30 g
Modelnaam Joya
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Type edelsteen Zirkonia
Edelsteenkleur Wit
Hoogte 1.2cm
Artikelsoort Collier
Lengte 42+3cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.8cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia staat synoniem voor de verfijning en klasse die kenmerkend zijn voor luxe sieraden. Dit erkende merk heeft door de jaren heen haar naam gevestigd als het gaat om het creëren van tijdloze sieraden die vrouwen over de hele wereld koesteren. De ontwerpen van Orphelia zijn geïnspireerd door de passie van de makers om stukken te produceren die zowel elegant als draagbaar zijn, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke gelegenheid. Met een toewijding aan kwaliteit en esthetiek, benadrukt Orphelia de schoonheid van de vrouw die haar sieraden draagt.

Over Orphelia 'Joya' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7088

Orphelia heeft een reputatie opgebouwd als een merk dat elegantie combineert met dagelijkse draagbaarheid. Elk sieraad is een stukje vakmanschap, ontworpen om in schoonheid te schitteren en een subtiele, doch onmiskenbare uiting van vrouwelijkheid toe te voegen aan elke outfit. De Joya damesketting van Orphelia belichaamt deze missie door haar verfijnd design en premium materialen. De Orphelia 'Joya' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7088 is niet alleen een stijlvolle keuze, maar vertelt ook een verhaal van zorg en aandacht voor detail. Deze ketting is vervaardigd van fijn 925 sterling zilver, een metaal waarvan de glans en duurzaamheid al eeuwenlang worden gewaardeerd. Met een hanger die subtiel wit zirkonium omarmt, vangt deze ketting het licht op een manier die elk facet sprankelend naar voren brengt. De afmetingen zijn perfect in balans, met een hangerhoogte van 1.2cm en breedte van 1.8cm, terwijl de ketting een lengte heeft van 42+3cm om verschillende neklijnen te sieren. Of het nu een formele gelegenheid of een alledaagse look betreft, de Joya ketting is ontworpen om veelzijdigheid met eigenheid te paren. De kreeft-klauwsluiting verzekert een stevige maar eenvoudig te gebruiken bevestiging, zodat het sieraad met gemak op en af kan worden gedaan. Bij Ormoda, zetten we ons in om onze klanten niet alleen de beste producten aan te bieden, maar ook een uitzonderlijke winkelervaring. Met meer dan vier decennia aan ervaring, begrijpen we de nuances die komen kijken bij online luxeaankopen. Daarom bieden we gratis express verzending met premium koeriersdiensten om je nieuwe Orphelia 'Joya' damesketting snel en veilig te bezorgen. Mocht je besluiten dat je aankoop toch niet geheel naar wens is, dan kun je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Om je aankoop verder te garanderen, voorzien we elk product van twee jaar garantie en staat onze deskundige klantenservice paraat om je te helpen met al je vragen of behoeften.

Koop Orphelia 'Joya' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7088 bij Ormoda

Bij Ormoda streven wij ernaar om onze klanten een superieure winkelervaring te bieden, verrijkt met exclusieve voordelen. Onze belofte van gratis express verzending met premium koeriers laat zien hoe serieus we levering op tijd nemen. Ons beleid van 30 dagen gratis retourneren biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. De tweejarige garantie die wij bieden, verzekert je van onze toewijding aan kwaliteit. En onze expert klantenservice, gesteund door onze rijke ervaring sinds 1976, is altijd beschikbaar voor jouw ondersteuning en om een gladde en plezierige winkelervaring te garanderen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Joya' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7088
Orphelia® 'Joya' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7088