Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Hope' Dames Zilver 925 925 Collier - Goudkleurig ZK-7393
SKU ZK-7393

Orphelia® 'Hope' Dames Zilver 925 925 Collier - Goudkleurig ZK-7393

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia silver 925 rhodium plated or with gold
€ 109,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZK-7393
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZK-7393
EAN 5415190105667
Gewicht 10.30 g
Modelnaam Hope
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Hoogte 4.5cm
Artikelsoort Collier
Lengte 80cm
Metaal kleur Goud
Metaalsoort Zilver
Breedte 4cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia is een merk dat synoniem staat voor raffinement en tijdloze elegantie. Al jaren verrijkt Orphelia de sieradenmarkt met collecties die zowel innovatief als klassiek zijn. De focus ligt op het creëren van juwelen die elke vrouw doen stralen. Het bewijs van vakmanschap wordt geleverd door elk zorgvuldig ontworpen stuk, wat Orphelia tot een gewaardeerd merk maakt onder kenners van hoogwaardige sieraden. Zij waarderen de gedetailleerde aandacht voor kwaliteit, evenals de fijne materialen die worden gebruikt bij het vervaardigen van elke collectie.

Over Orphelia® 'Hope' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Goud ZK-7393

Orphelia, al decennia lang een naam die elegantie en vakmanschap uitstraalt, presenteert u met trots de 'Hope' damesketting in sterling zilver met hanger - Goud ZK-7393. Deze ketting belichaamt de kern van vrouwelijkheid en nodigt u uit om de wereld uw verfijning en stijl te tonen. Met haar mooie gouden tint en zorgvuldig gekozen materialen, is Orphelia 'Hope' niet alleen een sieraad; het is een belofte van kwaliteit en een blijvend symbool van gratie. De Orphelia 'Hope' damesketting met hanger bewijst dat ware schoonheid in eenvoud schuilt. Het prachtige ontwerp, met een lengte van 80cm, is voorzien van een hanger die zacht de lichtstralen vangt. De hanger zelf meet 4.5cm bij 4cm, groot genoeg om een indruk na te laten, terwijl het toch elegant blijft. Vervaardigd met de beste 925 sterling zilver en afgewerkt in een warme gouden kleur, biedt deze ketting een tijdloos stuk dat u bij elke gelegenheid kunt dragen. De kreeftenklauwsluiting zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, zodat u zorgeloos kunt genieten van elke beweging. Verrijk uw collectie met de luxe van Ormoda. Elke online aankoop gaat samen met de belofte van gratis expresverzending via premium koeriers. Geniet van het gemak van 30 dagen gratis retourneren, twee jaar garantie en deskundige klantenondersteuning. Dit, gecombineerd met onze rijke ervaring sinds 1976, verzekert u van een plezierige ervaring met de hoogste klanttevredenheid.

Koop Orphelia® 'Hope' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Goud ZK-7393 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we het belang van uitzonderlijke service. Wanneer u kiest voor Ormoda, kiest u voor een ervaring die verder gaat dan alleen het kopen van een sieraad. U geniet van gratis expresverzending, waarmee uw kostbare aankoop snel en veilig geleverd wordt. Mocht u toch van gedachten veranderen, bieden we u de mogelijkheid om uw aankoop te retourneren met onze 30 dagen gratis retour policy. Bovendien geeft onze tweejarige garantie u gemoedsrust, wetende dat uw sieraad beschermd is. En met onze expert klantondersteuning, die altijd klaarstaat om uw vragen te beantwoorden, kunt u onbezorgd winkelen bij een vertrouwd merk.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Hope' Dames Zilver 925 925 Collier - Goudkleurig ZK-7393
Orphelia® 'Hope' Dames Zilver 925 925 Collier - Goudkleurig ZK-7393