Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Elodie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7419
SKU ZO-7419

Orphelia® 'Elodie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7419

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

A perfectly finished gem and looked after in every detail
€ 49,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7419
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU ZO-7419
EAN 5415190106824
Gewicht 2.50 g
Modelnaam Elodie
Merk Orphelia
Type edelsteen Zirkonia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 3.5cm
Metaal kleur Rosé
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 0.5cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia staat voor het naadloos in elkaar laten overvloeien van traditie en hedendaags design in elk sieraad dat het creëert. Sinds haar oprichting, heeft het merk zich onderscheiden door zijn uitzonderlijke kwaliteit en elegante ontwerpen, gericht op de vrouw die graag haar individualiteit viert. Orphelia schittert in de capaciteit om luxe toegankelijk te maken en tegelijkertijd de hoogste normen in vakmanschap te behouden. Bij het ontwerpen van zijn sieraden gebruikt Orphelia alleen de beste materialen, nauwgezet geselecteerd en verwerkt tot adembenemende juwelen. Een sieraad van Orphelia is een belofte voor kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze schoonheid, speciaal gecreëerd voor de vrouw die weet wat ze wil en zich omringt met niets minder dan perfectie.

Over Orphelia® 'Elodie' Dames Sterling Zilveren Druppel Oorbellen - Rose ZO-7419

Orphelia is een merk dat synoniem staat voor elegantie en verfijning in de wereld van sieraden. Met een passie voor detail en een onfeilbaar gevoel voor stijl, creëert Orphelia collecties die onmiddellijk herkenbaar zijn door hun gracieuze lijnen en tijdloze aantrekkingskracht. Elk sieraad is het resultaat van vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Vrouwen die Orphelia dragen, kiezen voor meer dan alleen een sieraad; ze kiezen voor een stukje kunst dat hun persoonlijkheid en elegantie benadrukt. De Elodie oorbellen zijn een toonbeeld van deze filosofie en bieden draagsters een vleugje klasse en brillantie. De Orphelia® 'Elodie' Dames Sterling Zilveren Druppel Oorbellen - Rose ZO-7419 weerspiegelen de pure essentie van vrouwelijkheid. Met een lengte van 3,5cm en een breedte van een delicate 0,5cm, zijn deze oorbellen ontworpen voor de moderne vrouw die haar unieke stijl met vertrouwen uitdraagt. De keuze van 925 sterling zilver benadrukt het vakmanschap, terwijl de rosé kleur een warme toets toevoegt die bij elke teint past. De zirconium edelstenen stralen een verfijnde witte glans uit, waarmee elke beweging een betoverend spel van licht creëert. De vlindersluiting garandeert niet alleen veiligheid en comfort, maar is ook een knipoog naar de aandacht voor detail die Orphelia definieert. Deze oorbellen zijn niet zomaar een accessoire; het zijn de protagonisten van elke outfit, klaar om het middelpunt van de belangstelling te zijn bij elke gelegenheid. Ormoda begrijpt dat het aanschaffen van juwelen online met zekerheid moet komen. Daarom bieden wij gratis expresverzending met premium koeriers, en een 30 dagen gratis retourbeleid aan. Vertrouwen in de duurzaamheid van onze producten wordt onderstreept door een tweejarige garantie. Onze ervaring sinds 1976 stelt ons in staat om expert klantenondersteuning te bieden, waardoor we altijd klaarstaan om te helpen bij de keuze van jouw perfecte sieraad. Kies Ormoda, kies met vertrouwen.

Koop Orphelia® 'Elodie' Dames Sterling Zilveren Druppel Oorbellen - Rose ZO-7419 bij Ormoda

Ormoda gaat verder dan alleen het aanbieden van prachtige sieraden. Wij begrijpen het belang van klantervaring en streven ernaar om deze zo vlekkeloos mogelijk te maken. Met de Ormoda-voordelen bieden wij peace of mind bij elke aankoop. Dit betekent dat u kunt profiteren van onze gratis expresverzending met premium koeriers, die ervoor garanderen dat uw nieuwe kostbaarheden snel en veilig bij u aankomen. Mocht u toch van gedachten veranderen, dan kunt u gebruik maken van ons 30 dagen retourbeleid, geheel kosteloos. Onze producten zijn voorzien van een tweejarige garantie omdat wij geloven in de kwaliteit van wat wij aanbieden. En om alles compleet te maken, staat ons team van experts klaar met klantenondersteuning om u te helpen. Dit alles is het resultaat van onze ervaring sinds 1976, waarmee wij ons onderscheiden als uw vertrouwde juwelier online.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Elodie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7419
Orphelia® 'Elodie' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Rosékleurig ZO-7419