Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Angelina' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7041
SKU ZO-7041

Orphelia® 'Angelina' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7041

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 119,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7041
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZO-7041
EAN 5415190033373
Gewicht 4.90 g
Modelnaam Angelina
Merk Orphelia
Type edelsteen Zirkonia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Latch Back
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 4.5cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.5cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia is een juwelenmerk dat hoog aangeschreven staat in de wereld van luxe en elegantie. Sinds haar oprichting heeft het merk consistent vrouwen van alle leeftijden en achtergronden geïnspireerd met haar verfijnde ontwerpen die charme en klasse uitstralen. Een stuk van Orphelia is niet zomaar een accessoire, het is een bewijs van uitmuntend vakmanschap en een trouwe metgezel die iedere kledingkeuze afmaakt. Met oog voor detail en een passie voor tijdloze schoonheid, weerspiegelen hun sieraden een betoverende allure die maar weinig kunnen evenaren. Orphelia staat voor meer dan alleen esthetiek; het staat voor een beleving, een emotie, een verhaal dat met elke sieradencollectie verteld wordt.

Over Orphelia® 'Angelina' Dames Sterling Zilveren Oorhangers - Zilver ZO-7041

Orphelia, een merk dat synoniem staat voor elegantie en verfijning, creëert sieraden die vrouwen over de hele wereld aanspreken. Het merk, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle ontwerpen, verrijkt het leven van de moderne vrouw met een vleugje glamour. Elke creatie is een kunstwerk, bedoeld om de ware essentie van vrouwelijkheid en schoonheid te benadrukken. Orphelia gaat niet alleen over uiterlijk; het gaat om de liefde en passie die in elk stuk gelegd worden, een ode aan de draagster ervan. De Orphelia 'Angelina' damesoorbellen in sterling zilver ZO-7041, subtiele schoonheid verpakt in 1,5cm breedte en vol gratie bungelend aan 4,5cm lengte, zijn een toonbeeld van finesse. Deze oorbellen zijn met precisie vervaardigd uit 925 Sterling Zilver en bezet met schitterend wit zirkonium dat elke beweging van de draagster reflecteert met een schitterende glans. De Latch Back sluiting zorgt voor een veilige pasvorm. De Angelina is meer dan een sieraad; het is een belichaming van liefde en aandacht voor detail, ontworpen om te koesteren en om te stralen bij elke gelegenheid. Ormoda's voordeel komt met elk prachtstuk: gratis express verzending met premium koeriers om uw nieuwe schat snel en veilig te bezorgen. Geniet van 30 dagen gratis retourneren, mocht uw hart toch niet volledig gestolen zijn. Bovendien bieden wij een tweejarige garantie op elk sieraad, omdat we geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van onze collecties. En met onze ervaring sinds 1976 en expert klantenservice, bent u verzekerd van een zorgeloze en luxe winkelervaring.

Koop Orphelia® 'Angelina' Dames Sterling Zilveren Oorhangers - Zilver ZO-7041 bij Ormoda

De luxe van het kiezen voor Ormoda is niet alleen te vinden in onze prachtcollectie van sieraden, maar ook in de bijbehorende voordelen die uw winkelervaring ongeëvenaard maken. We begrijpen het belang van service en vertrouwen. Daarom verzenden wij uw nieuwe sieraad gratis met express service via premium koeriers, zodat het snel en in perfecte staat bij u aankomt. Mocht u toch beslissen dat het sieraad niet helemaal is wat u zocht, dan kunt u gebruik maken van onze 30 dagen gratis retourbeleid. Wij staan achter de kwaliteit van onze sieraden en bieden daarom een tweejarige garantie. En met onze klantenservice, deskundig en betrokken sinds 1976, weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent. Ontdek de beleving die Ormoda te bieden heeft.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Angelina' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7041
Orphelia® 'Angelina' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Zilverkleurig ZO-7041