Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Alexandria' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2033
SKU KD-2033

Orphelia® 'Alexandria' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2033

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 575,00
Availability: Op Voorraad
SKU KD-2033
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 11 varianten
Specificaties
SKU KD-2033
EAN 5415190104967
Gewicht 1.50 g
Modelnaam Alexandria
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Type edelsteen Diamant
Kettingsoort Rolo
Diamant helderheid small inclusions (SI1)
Kleur diamant H (Wit)
Kwantiteit van de diamanten 1
Zetting van de stenen Chatonfassung
Gem Shape Briljant
Artikelsoort Collier
Lengte 42cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Whitegold 18C

Over Orphelia Kettingen

Het merk Orphelia belichaamt vrouwelijke klasse, professionaliteit en luxueuze ervaring. Verfijnde elegantie en ijverige aandacht voor detail vormen de basis waarop elk Orphelia sieraad is gegrondvest. Dit zijn de creaties die met trots gedragen worden door vrouwen die niet alleen stijl waarderen, maar ook de kwaliteit en traditie die daarachter schuilgaan. Elk sieraad vertelt zijn eigen verhaal, doortrokken van vakmanschap dat generaties overbrugt. Met een kenmerkende stijl die de mogelijkheid biedt om een persoonlijke toets uit te drukken, staat Orphelia voor zowel klassieke tijdloosheid als voor de moderne gratie.

Over Orphelia 'Alexandria' Dames Witgouden 18K Ketting met Hanger - Zilver KD-2033

Een ingetogen echo van verleidelijke luxe, de Orphelia 'Alexandria' Women's Whitegold 18C ketting met hanger - Zilver KD-2033, spreekt tot de harten van dames die de voorkeur geven aan verfijning en elegance. Elke sieraad belichaamt een belofte van ongeëvenaarde gratie, naar voren gebracht door Orphelia, een merk dat bekend staat voor zijn tijdloze ontwerpen en meesterlijk vakmanschap. Deze ketting is specifiek ontworpen om als veel meer dan slechts een accessoire te dienen; het is een stuk geschiedenis, een artistieke uiting die de hals siert en de zintuigen streelt met zijn delicate schoonheid. De 'Alexandria' ketting wordt gekenmerkt door zijn subtiele doch indrukwekkende aanblik. Centraal staat een brilliantslijpsel diamant, deskundig gezet in een chatonfassung en fonkelend met een helderheid die enkel kan worden bereikt door een zuiverheid van SI1 en een kleur van White/Wesselton (H). Deze enkele, prachtige diamant van 0,1ct is het middelpunt van aandacht en wordt complementair gemaakt door de verfijnde rolo ketting van 18 karaat witgoud, uitstrekkend over een lengte van 42cm. De sluiting, een veerring, belooft gebruiksgemak samen met een onwankelbare zekerheid. De geometrische precisie van de ronde hanger, met een diameter van 0,4cm, weerspiegelt de vrouwelijke persoonlijkheid: sterk, dynamisch en altijd elegant. Orphelia's 'Alexandria' ketting belooft niet alleen een aanvulling te zijn op een verzameling, maar een erfstuk waardig om generaties lang gekoesterd te worden.

Koop Orphelia 'Alexandria' Dames Witgouden 18K Ketting met Hanger - Zilver KD-2033 bij Ormoda

Kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor een ongeëvenaarde service, speciaal ontworpen om aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende juwelenenthousiasten te voldoen. Als onderdeel van de Ormoda-ervaring, kunnen klanten genieten van gratis expresverzending met premium koeriers, een garantie voor snelle en betrouwbare levering. Mocht u van gedachten veranderen, biedt Ormoda 30 dagen gratis retournering. Deze toewijding aan klanttevredenheid wordt versterkt met een tweejarige garantie; een bewijs van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze sieraden. Onze deskundige klantensupport staat altijd klaar om u te assisteren, met de rijkdom van kennis verzameld sinds 1976, zodat elke aankoop naadloos en bevredigend is.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Alexandria' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2033
Orphelia® 'Alexandria' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2033