Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Adia' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Goudkleurig ZO-7473
SKU ZO-7473

Orphelia® 'Adia' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Goudkleurig ZO-7473

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 49,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7473
Snel Afrekenen
 

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 2 varianten
Specificaties
SKU ZO-7473
EAN 5415190115529
Gewicht 2.40 g
Modelnaam Adia
Merk Orphelia
Type edelsteen Parel
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Edelsteenkleur Wit
Edelsteensoort Zirconium
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 2cm
Metaal kleur Goud
Metaalsoort Zilver 925
Parelkleur Wit
Parelvorm Rond
Breedte 0.8cm
Parelsoort Zoetwater

Over Orphelia Oorbellen

Bij Orphelia sieren eenvoud, verfijning en moderniteit elk sieraad, waarbij de vrouw centraal staat in elk ontwerp. Dit merk spreekt tot de verbeelding van de elegante, moderne vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. De Orphelia-sieradenlijn is gemaakt om de persoonlijke uitstraling en de unieke stijl van iedere vrouw te benadrukken. Met een streven naar perfectie combineert Orphelia traditionele ambachtskunst met innovatieve ontwerpconcepten, waardoor een unieke juwelencollectie op de markt wordt gebracht die generaties lang gekoesterd kan worden. Consistente kwaliteit en een oog voor fijne details zijn kenmerkend voor dit merk, waarmee zij sieraden aanbieden die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Elegante ontwerpen worden aangevuld met zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit, waarmee elke Orphelia-drager zich onderscheidt in een menigte.

Over Orphelia® 'Adia' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Goud ZO-7473

Elegantie en tijdloze charme stralen van de Orphelia® 'Adia' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Goud ZO-7473 uit, speciaal ontworpen voor de vrouw die zowel klassieke schoonheid als eigentijdse flair waardeert. De oorbellen vormen een harmonieuze fusie van 925 sterling zilver met een warme goudkleurige afwerking die elke look zal verrijken. Het middelpunt van het ontwerp is het verfijnde gebruik van witte zirkonium en parels, zorgvuldig geplaatst om een vleugje glans te schenken. Framed in een elegante pearlvorm, symboliseert de witte, rondgeslepen, zoetwatergekweekte parel zuiverheid en brengt een zachte, vrouwelijke touch. Met een breedte van 0,8cm en een lengte van 2cm, zijn deze oorbellen zorgvuldig uitgemeten voor een optimale uitstraling. Dankzij de vlinder sluiting kunnen deze gracieuze juwelen gemakkelijk worden gedragen, voor een perfecte pasvorm. De Adia oorbellen zijn echte blikvangers die tijdloze klasse en eigentijdse raffinement samensmelten, een must-have voor de vrouw van vandaag.

Koop Orphelia® 'Adia' Dames Sterling Zilveren Drop Oorbellen - Goud ZO-7473 bij Ormoda

Ormoda zet zich in voor een onberispelijke service met voordelen die het online shoppen voor sieraden ongeëvenaard maken. Elk juweel ontvangt gratis expressverzending uitgevoerd door premium koeriers, zodat uw elegantie nooit ongeduldig hoeft te wachten. Mocht de schittering in het echt toch anders zijn, bieden we een 30-dagen gratis retourbeleid aan voor een zorgeloze ervaring. Ormoda staat achter de kwaliteit van elk stuk met een tweejarige garantie en betuigt daarmee vertrouwen in de duurzame schoonheid van haar collectie. Expert klantenondersteuning is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en advies te bieden, zodat elke aankoop aanvoelt als bijgestaan door een persoonlijke juwelier. Deze waarden zijn verweven in onze identiteit sinds 1976, waardoor elk sieraad doordrenkt is met decennia aan expertise en passie voor excellente service.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Adia' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Goudkleurig ZO-7473
Orphelia® 'Adia' Dames Zilver 925 925 Oorhangers - Goudkleurig ZO-7473