Raymond Weil Raymond Weil

Authenticiteit Gegarandeerd

Raymond Weil® Analoog 'Toccata' Dames Horloge 5385-ST-97081
SKU 5385-ST-97081

Raymond Weil® Analoog 'Toccata' Dames Horloge 5385-ST-97081

Raymond Weil Raymond Weil

Authenticiteit Gegarandeerd

De raymond weil toccata 5385-st-97081 voor dames is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De parelmoer wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zilverkleurig rvs band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 839,50
-29% discount Regular Price € 1.175,00
Availability: Out of stock
SKU 5385-ST-97081
-29% discount

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Beschikbaar in 6 varianten
Specificaties
SKU 5385-ST-97081
EAN 7611784050896
Gewicht 87.00 g
Modelnaam Toccata
Merk Raymond Weil
Artikelsoort Horloge
Type edelsteen Diamant
Geslacht Vrouwen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Band Kleur Zilver
Bandmateriaal RVS
Breedte van de riem 15mm
Kalender Datum
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter 34mm
Kastmateriaal RVS
Vorm Rond
Kastdikte 7mm
Lug to Lug hoogte 39mm
Kleur wijzerplaat Parelmoer
Glassoort Saffierglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Deployment clasp
Horlogestijl Dress
Mechanisme Quartz

Over Raymond Weil Horloges

Raymond Weil staat al jarenlang synoniem voor de Zwitserse horlogemakerij en dient als een standaard voor vakmanschap en elegantie in de wereld van luxe horloges. Dit familiebedrijf, dat in 1976 werd opgericht, heeft zich een permanente plaats verworven in het pantheon van tijdloze klassiekers door hoogwaardige materialen en geraffineerd design te handhaven. Gericht op het behoud van de rijke tradities van het horlogemaken, terwijl ze met vooruitstrevende innovaties komen, weet Raymond Weil het hart van de horlogeliefhebber keer op keer te veroveren. Het merk richt zich op vrouwen die zowel subtiliteit als kracht uitstralen, en biedt ontwerpen die passen bij elke gelegenheid, van dagelijkse elegantie tot avondglamour.

Over Raymond Weil® Analoge 'Toccata' Dameshorloge 5385-ST-97081

Raymond Weil, een Zwitserse horlogemaker doordrenkt van uitzonderlijke kwaliteit en vernuft, zet de toon met zijn schitterende Toccata collectie, die speciaal is ontworpen voor vrouwen die waarde hechten aan tijdloze elegantie. Het is meer dan een horloge; het is een stukje erfgoed dat een gesprek aanknoopt tussen vakmanschap en vrouwelijke finesse. De 'Toccata' Vrouwenhorloge 5385-ST-97081 belichaamt de symbiose van traditionele Zwitserse horlogemaaktalent en hedendaags design. Met een verfijnde van 34mm RVS kast, helder met een moeder-van-parel wijzerplaat en sierlijke wijzers, is het uurwerk ontworpen om elke blik te vangen en vast te houden. Het hart van dit stuk klopt op het ritme van een quartz uurwerk - betrouwbaar, nauwkeurig en altijd in de maat. De entourage van een sieraad raakt compleet met een duurzame en schitterende RVS band in een zilveren shade, versterkt met een deployment gesp voor comfortabele bevestiging. Bewonderaars van dit stuk kunnen gebruik maken van de praktische kalenderfunctie, terwijl het saffierkristal zorgt voor een onberispelijk zicht onder alle omstandigheden. Met een 5 bars waterbestendigheid, kan deze 'Toccata' met recht een paragon van zowel functionaliteit als fashion genoemd worden.

Koop Raymond Weil® Analoge 'Toccata' Dameshorloge 5385-ST-97081 bij Ormoda

Bij Ormoda streven we ernaar om u niet alleen buitengewone producten te bieden, maar om u als klant een ervaring te geven die even luxueus is als onze verzamelingen. Met onze gratis expressverzending krijgt u uw Raymond Weil 'Toccata' Vrouwenhorloge 5385-ST-97081 snel en betrouwbaar, rechtstreeks aan uw deur. En mocht u twijfelen, dan kunt u gebruikmaken van onze 30-dagen gratis retourbeleid. Onze toewijding aan uitmuntendheid wordt ook gereflecteerd in onze tweejarige garantie en deskundige klantenondersteuning. Sinds 1976 delen we onze passie voor kwaliteit en service met onze klanten - een engagement dat net zo onwrikbaar is als de horloges die we verkopen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.