Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

Lacoste® Multi Dial 'Florence' Dames Horloge 2001109
SKU 2001109

Lacoste® Multi Dial 'Florence' Dames Horloge 2001109

Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

De lacoste florence 2001109 voor dames is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De zwart wijzerplaat is gehuisvest in een grijs gekleurde kast en een zwart leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
€ 189,00
Availability: Out of stock
SKU 2001109

iDeal

Klarna

MasterCard

VISA

Bancontact

Specificaties
SKU 2001109
EAN 7613272386593
Gewicht 50.00 g
Modelnaam Florence
Merk Lacoste
Artikelsoort Horloge
Geslacht Vrouwen
Waterbestendigheid Diepte 3 BAR / 3 ATM / 30m / 100ft
Functies 24-uuraanduiding
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 19mm
Kalender Day-Date
Kastkleur Grijs
Diameter 40mm
Kastmateriaal RVS
Vorm Rond
Kastdikte 9mm
Lug to Lug hoogte 47mm
Kleur wijzerplaat Zwart
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Multi-Wijzerplaat
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Lacoste Horloges

Met een erfgoed dat doordrongen is van vernieuwing en exclusiviteit, vertegenwoordigt Lacoste meer dan alleen een merk; het is een levensstijl. Opgericht door de legendarische tennisser René Lacoste, die de bijnaam 'de Krokodil' droeg vanwege zijn vasthoudendheid op de tennisbaan, heeft dit Franse label zich verbreed tot een wereldwijd erkend symbool van elegantie en kwaliteit. Lacoste betreedt de wereld van horloges met dezelfde passie voor excellentie die zijn poloshirts zo iconisch maakt. Elk horlogemodel is een weerspiegeling van het streven naar perfectie en het engagement om een ​luxueuze, ontspannen esthetiek te bieden. Dit is merkbaar in de zorgvuldige afwerking, de kwalitatieve materialen en de ontwerpen die zowel hedendaags als tijdloos zijn. Met Lacoste hoef je niet te kiezen tussen sportief en chic, want het merk belichaamt beide.

Over Lacoste® Multi Dial 'Florence' Dameshorloge 2001109

Lacoste, een merk dat even tijdloos als stijlvol is, staat bekend om zijn verfijning en de kristalheldere boodschap van comfort en elegantie. Sinds het begin heeft Lacoste de grenzen van luxe casualwear verlegd, zich ontplooiend als een merk dat niet alleen voor sportief elegant is, maar ook voor alledaags verfijnd gebruik. Met de kernwaarden van kwaliteit en innovatie, blijft Lacoste producten aanbieden die de toetssteen vormen voor hen die waarde hechten aan een preppy, verzorgde stijl. De Florence collectie is daar een perfect voorbeeld van; het harmoniseert het klassieke Lacoste gevoel met moderne finesse. De Lacoste® Multi Dial 'Florence' Dameshorloge 2001109 weet zowel te verbazen als te charmeren met zijn chique grijze roestvrijstalen behuizing en elegante zwarte wijzerplaat. Met een diameter van 40mm en een dikte van slechts 9mm, biedt dit horloge een subtiele aanwezigheid om je pols die toch de aandacht trekt. Het hoogwaardige mineraalglas beschermt de stijlvolle zwarte wijzerplaat, die is uitgerust met een handig dag-datumweergave. De soepele leren band in strak zwart maakt het geheel af en zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de gespsluiting garandeert dat dit prachtige uurwerk veilig om je pols blijft zitten tijdens je dagelijkse activiteiten. Deze 3 bar waterbestendige schat is meer dan enkel een tijdaanduiding; het is een statement van smaak en een ode aan vrouwelijkheid. Het multifunctionele dial zorgt ervoor dat je nooit een moment mist en maakt het horloge een perfecte compagnon voor zowel werk als vrije tijd. Met een bandlengte van 19cm en een breedte van 19mm is de Florence een beeld van balans en verfijning. Bij Ormoda geloven we dat winkelen voor een luxe sieraad net zo aangenaam hoort te zijn als het dragen ervan. Daarom bieden we gratis express verzending met eersteklas vervoerders, 30 dagen gratis retourneren, twee jaar garantie en deskundige klantenservice. Ormoda heeft meer dan veertig jaar ervaring in de horloge- en sieradenbranche, waardoor je kunt vertrouwen op onze expertise en commitment aan kwaliteit. Wanneer je kiest voor de Lacoste® Multi Dial 'Florence' Dameshorloge 2001109, kies je niet alleen voor een prachtig uurwerk, maar ook voor gemoedsrust.

Koop Lacoste® Multi Dial 'Florence' Dameshorloge 2001109 bij Ormoda

Jouw ervaring met Ormoda gaat verder dan het bezitten van een verfijnd horloge. Het biedt een zee aan voordelen die jouw aankoop net zo onvergetelijk maken als het moment waarop je jouw nieuwe Lacoste horloge voor het eerst draagt. Gratis express verzending met premium koeriers betekent dat jouw bestelling snel en veilig aankomt. Met 30 dagen gratis retour kun je met gemoedsrust winkelen, wetende dat je de tijd hebt om je aankoop te overwegen. Onze tweejarige garantie beschermt je investering, terwijl je altijd terug kunt vallen op de kennis van onze deskundige klantenservice. Bij Ormoda, waar we sinds 1976 ervaring hebben, begrijpen we de waarde van uitzonderlijke service en kwaliteit. We zijn toegewijd aan het bieden van niets minder dan de beste winkelervaring voor onze klanten.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.